کد خبر : 35504
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 آبان 1399 - 2:03
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ۲۱۰۰ زندانی آذربایجان شرقی حافظ قرآن شدند/ محکوم به قصاصی که حافظ قرآن کریم است بسته هستند

۲۱۰۰ زندانی آذربایجان شرقی حافظ قرآن شدند/ محکوم به قصاصی که حافظ قرآن کریم است

۲۱۰۰ زندانی آذربایجان شرقی حافظ قرآن شدند/ محکوم به قصاصی که حافظ قرآن کریم است

به گزارش تبریز جوان، با توجه به اینکه به موجب بند ۵ از اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از جمله وظایف و تکالیف قوه قضائیه، پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین بوده و در اجرای این اصل سازمانی تحت عنوان سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی ایجاد شد و رویکرد این


به گزارش تبریز جوان، با توجه به اینکه به موجب بند ۵ از اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از جمله وظایف و تکالیف قوه قضائیه، پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین بوده و در اجرای این اصل سازمانی تحت عنوان سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی ایجاد شد و رویکرد این سازمان اجرای برنامه‌های بازپروری و اصلاح مجرمین است.

اساساً از جمله اهدافی که برای مجازات از جمله مجازات حبس وجود دارد، اصلاح و تربیت مجرمین و بازگرداندن افرادی که مرتکب جرم شده‌اند به جامعه می‌باشد.

دادگستری استان آذربایجان‌شرقی طرح شفا با همکاری زندان استان به منظور اصلاح مجرمین، فعالیت‌های فرهنگی در محیط زندان را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده تا زمینه اصلاح و بازگشت اشخاصی که در زندان تبریز بازداشت هستند را فراهم کند.

حسن محمدیاری، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی استان آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با تبریز جوان اظهار کرد: طرح شفا برای آشنایی مددجویان با قرآن از سال ۹۳ در زندان‌های آذربایجان‌شرقی شروع شد که مقدمات این طرح به همت آقای خلیل‌اللهی، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی ( دادستان سابق مرکز آذربایجان‌شرقی ) انجام گرفت که توجه بسیار جدی و ویژه داشتند. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۱۰۰ نفر حافظ قرآن کریم ( از یک جزء تا سی جزء) در زندان‌های استان داریم، افزود: یک هزار و ۸۰۰ حافظ (از یک جزء تا ۳۰ جزء) فقط در زندان تبریز وجود دارد. 

مدیرکل زندان‌های استان ادامه داد: زندان‌های آذربایجان‌شرقی در امر قرآن کریم، حرفی برای گفتن دارند. 

وی با اشاره بر اینکه ۵ هزار و ۴۰۰ نفر در هشت ماهه اخیر تحت آموزش اخلاق و معارف اسلامی قرار گرفته‌اند، متذکر شد: ۴ هزار و ۳۰۰ نفر تحت آموزش احکام و یک‌هزار و ۴۰۰ نفر نیز آموزش تجوید قرآن کریم را دیده‌اند. 

محمدیاری خاطرنشان کرد: ۸۰۰ نفر از زندانیان حافظ خطبه و نامه‌های امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه هستند و حتی بیشتر این حافظان به صورت ثلیث و حتی به زبان ترکی معنی می‌کنند. 

وی با تاکید بر اینکه طرح شفا، برای اولین بار در آذربایجان‌شرقی اجرا شد که نقش آقای خلیل‌اللهی در این امر بسیار زیاد است، گفت: زندانی با حکم قصاص داریم که حافظ قرآن کریم شده است و اکثر این حافظان قرآن بعد از آزادی به زندان برنگشته‌اند. 

 مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی استان آذربایجان‌شرقی یادآور شد: حافظان قرآن کریم از تشویقی‌های در نظر گرفته شده از جمله مرخصی، رای باز، ملاقات حضوری با خانواده و غیره می‌توانند استفاده کنند. 

وی تصریح کرد: طرح غدیر نیز به صورت اولین بار برای حفظ نهج‌البلاغه در زندان‌های استان در حال اجراست. 

انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php