به گزارش تبریز جوان تبریز، اکبر فتحی در جلسه «تجاریسازی اقتصاد کشاورزی از طریق توسعه کشاورزی قراردادی» در ارتباط با کشاورزی قراردادی، اظهار کرد: کشاورزی قراردادی میتواند برنامهریزی برای تولید را منسجم و دقیقتر کرده و صاحبان صنایع و تولیدکنندگان میتوانند با خیال آسوده و از قبل مواد اولیه برای تولید را تامین کنند اما شرایط بازار، نوسانات قیمتی و تبریز جوان مواد اولیه آماده شده در موعد مقرر میتواند مشکلاتی ایجاد کند، از اینرو باید در قرارداد کلیه مسائل و مشکلات پیشبینی شده و ثبت شود.
وی در ارتباط با ثبت قراردادهای کشاورزی قراردادی با عنوان اینکه این قراردادها باید در کارگروهها و معاونتهای تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و به تائید برسد، افزود: برای محصولاتی که به صورت خرید تضمینی تولید میشوند، نوسانات قیمتی تاثیر زیادی نخواهد داشت اما برای اکثر محصولات باغی شرایط بازار تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه همواره بین تولیدکننده و صادرکننده پارادوکس تبریز جوان محصول تولید شده وجود دارد، گفت: دلیل این پارادوکس تفاوت در تبریز جوان محصول تولید شده با تبریز جوان محصول قابل صادرات با توجه به استانداردهای کشورهای مختلف است.
وی یادآور شد: استانداردها به جای اینکه در زمان برداشت بررسی شود، باید در ابتدای کشت تعیین شود تا محصولات براساس استانداردهای تعیین شده و مندرج در قرارداد تولید شود.
فتحی با تاکید بر وظیفه اتحادیهها و تعاونیها بر فرهنگسازی و ایجاد ارتباط بین کشاورزان و تولیدکنندگان با صاحبان صنایع و صادرکنندگان برای اجرای کشاورزی قراردادی متذکر شد: این امر موجب افزایش بهرهوری برای طرفین و ثبات در بازار خواهد شد که اتحادیهها و تعاونیهای کشاورزی در این امر نقش بسزایی دارند.
وی در ارتباط با عملیاتی شدن تصمیمات گرفته شده در جلسات تاکید کرد و گفت: باید نتایج جلسات به صورت عملیاتی اجرا گردد و تنها به ارائه آمار و تهیه گزارش منجر نشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از مدیران حوزههای مختلف خواست تا با استفاده از تخصص و تجربه خود اقدامات هوشمندانه، سریع و دقیق در راستای تحقق کشاورزی قراردادی انجام دهند.
انتهای پیام/۶۰۰۳۴/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰