کد خبر : 23746
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1399 - 2:44
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای نظارت های بهداشتی بر تولید پنیر لیقوان صورت می گیرد / ثبت جهانی پنیر لیقوان بسته هستند

نظارت های بهداشتی بر تولید پنیر لیقوان صورت می گیرد / ثبت جهانی پنیر لیقوان

نظارت های بهداشتی بر تولید پنیر لیقوان صورت می گیرد / ثبت جهانی پنیر لیقوان

به گزارش تبریز جوان، اکبر فتحی در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص ادعای مطرح شده در برنامه زنده تلویزیونی مبنی بر غیر بهداشتی بودن پنیر لیقوان اظهار داشت: من نیز با دیدن این خبر متعجب شدم و از شما می‌خواهم موضوع را از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیز پیگیر باشید


به گزارش تبریز جوان، اکبر فتحی در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص ادعای مطرح شده در برنامه زنده تلویزیونی مبنی بر غیر بهداشتی بودن پنیر لیقوان اظهار داشت: من نیز با دیدن این خبر متعجب شدم و از شما می‌خواهم موضوع را از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیز پیگیر باشید چون آنها بطور کامل بر روند تولید این محصول نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه واحدهایی که پنیر لیقوان تولید می کنند همگی دارای مجوز هستند، افزود: تولیدکنندگان پنیر یک اتحادیه تشکیل داده‌اند و سردخانه نیز دارند و علاوه بر این‌که کارشناسان ما بر روند تولید این محصول نظارت می کنند، نظارت‌های بهداشتی نیز برعهده وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: از این واحدها در مرحله اخذ مجوز و در مرحله تمدید مجوز که هر دو سال یک‌بار صورت می‌گیرد، از طریق وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو استعلام گرفته می شود و حتی ناظرین معاونت غذا و دارو در آن واحدها مستقر هستند و بر تمامی مراحل تولید و مرحله تحویل به سردخانه نیز نظارت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه بر تمام مراحل تولید و عرضه این محصول توسط مراجع ذی‌ربط نظارت می‌شود و هیچ تخلفی صورت نمی‌گیرد، اظهار داشت: به نظر می‌رسد که رقیب برای این‌که بتواند پنیر لیقوان را که نه‌ تنها در تبریز و لیقوان بلکه در دنیا نیز مطرح است، کنار بزند به این کارهای بداخلاقی دست می‌زند.

فتحی ادامه داد: موضوع بعدی این است که تولیدکنندگان پنیر لیقوان به صورت زیرزمینی فعالیت نمی‌کنند و کاملاً روشن و آشکار کار می کنند و همه می‌توانند از تمامی مراحل تولید این محصول بازدید به عمل بیاورند و اخیراً نیز با حضور اتحادیه و کارشناسان میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی جلسه‌ای برگزار کردیم تا بتوانیم این برند را بعنوان برند آذربایجان ثبت کنیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه اینگونه برخوردها با محصولی که توانسته جایگاه خود را در کشور و دنیا پیدا کند اصلا خداپسندانه نیست، اظهارداشت: واقعاً نمی‌دانم که به چه علت این کار را انجام می‌دهند اما محصول خود را هر چقدر می‌خواهند تبلیغ کنند ولی برای این‌که از رقیب پیش بیفتند نباید رقیب را تخریب کنند و این کار اصلاً خداپسندانه نیست.

 روز پنجشنبه ۱۵ خرداد در برنامه تلویزیونی شبکه یک سیما برای تبلیغ یک برند،  ادعا شده پنیر لیقوان تبریز به صورت غیربهداشتی تولید و کپک می‌زند و با واکنش تند کاربران فضای مجازی روبه رو شده است.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php