کد خبر : 35093
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 آبان 1399 - 14:37

ممفیس دیپای به درد بارسلونا می خورد :: تبریز جوان

ممفیس دیپای به درد بارسلونا می خورد :: تبریز جوان

کد خبر: ۱۷۱۸۷۴۲/۴۲ زمان: ۱۴:۰۰   ۱۳۹۹/۰۸/۲۲ بازدید: ۲,۳۵۰ روی ماکای: روی ماکای، مهاجم پیشین تیم ملی هلند مدعی شد ممفیس دیپای کیفیت خود را در بارسلونا ثابت خواهد کرد. به گزارش “تبریز جوان”، بارسلونا در تابستان امسال تلاش زیادی برای جذب ممفیس دیپای، ستاره هلندی لیون داشت و



کد خبر: ۱۷۱۸۷۴۲/۴۲

زمان: ۱۴:۰۰  
۱۳۹۹/۰۸/۲۲

بازدید: ۲,۳۵۰


روی ماکای:

روی ماکای، مهاجم پیشین تیم ملی هلند مدعی شد ممفیس دیپای کیفیت خود را در بارسلونا ثابت خواهد کرد.

به گزارش “تبریز جوان”، بارسلونا در تابستان امسال تلاش زیادی برای جذب ممفیس دیپای، ستاره هلندی لیون داشت و تا آستانه جذب او نیز پیش رفت، اما در نهایت این انتقال نهایی نشد. حالا شایعات حاکی از احتمال حضور این بازیکن در فصل زمستان در نوکمپ است و روی ماکای معتقد است دیپای در ترکیب بارسلونا تبدیل به بازیکن مهمی خواهد شد.

 

 

روی ماکای به رادیو مارکا گفت: “از نظر من ممفیس دیپای بازیکن بسیار خوبی است، اگرچه من هنوز او را در سطحی که قبل از مصدومیت ارائه می داد نمی بینم. البته دیپای یک شماره ۹ کامل و کلاسیک محسوب نمی شود، اما اگر او راهی بارسا شود من مطمئن هستم که در ترکیب این تیم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود، زیرا او کیفیت بالایی از خود نشان داده است.”

 

روی ماکای که در دوران حضور در اسپانیا در ترکیب دپورتیوو لاکرونیا بازی می کرد در ادامه اظهار داشت: “من عاشق آنسو فاتی هستم، او نشان می دهد به عنوان یک بازیکن ۱۸ ساله واقعا سطح بالایی دارد. من همچنین پدری را دوست دارم، من تا قبل از شروع این فصل او را نمی شناختم، اما اگر شما فوتبال را دوست دارید به بازیکنی مانند پدری علاقمند خواهید شد. رونالد کومان نشان داده به بازیکنان جوان فرصت می دهد.”

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.