زهرا کوهی، پنجشنبه، ۲۷ دی ماه در حاشیه مراسم اعتکاف مادر و فرزندی در مسجد شهید مطهری تبریز در گفتوگو با تبریز جوان، افزود: برای اینکه انسان مسیر درست زندگی را طی کند باید بداند که فلسفه آفرینش او چیست؟ از کجا آمده است و به کجا خواهد رفت؟ و این مهمترین وظیفه انسان در جهان هستی است.
وی افزود: والدین وظیفه سنگین تری در این زمینه دارند که مهمترین آن جهاد تبیین است که اشکال مختلفی دارد و نقش مادران در این زمینه بسیار بارزتر است.
وی یکی از این وظایف را مدیریت اقتصادی و رفتارهای اجتماعی فرزندان دانسته و با اشاره به بحث ناترازی انرژی در جامعه، وظیفه بانوان را در صرفه جویی بسیار مهم عنوان کرد و گفت: وقتی رفتاری در خانواده نهادینه میگردد، اثرات آن در جامعه بسیار ماندگارتر است.
کوهی اولین فلسفه اعتکاف در خانه خدا را شناخت و معرفت خداوند متعال دانسته و از نهادهای متولی و مجموعههای فرهنگی و اجتماعی خواستار گسترش بیشتر مساجد برای برگزاری این سنت حسنه شد تا مادران به همراه فرزندانشان با آسودگی از فیوضات این ایام برخوردار گردند.
به گزارش تبریز جوان، در حال حاضر ۳ مسجد در شهر تبریز برای برگزاری اعتکاف مادر و فرزندی اختصاص داده شده است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰