به گزارش تبریز جوان، «یوسف غفارزاده» ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: پروژههای بزرگ آبرسانی و شبکههای پایابی در راستای تامین نیازهای آب شرب، صنعت و کشاورزی استان با تلاش مجموعه همکاران شرکت آب منطقهای استان، استانداری و وزارت نیرو در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه ۳ پروژه قابل افتتاح مربوط به شبکه پایاب است، افزود: این پروژهها، کشاورزی منطقه را رونق داده و منجر به افزایش تولید و درآمدزایی کشاورزان زحمتکش خواهد شد.
وی در تشریح این پروژهها متذکر شد: نخستین پروژه مربوط به ایستگاه پمپاژ ابراهیم سمیع در نقطه صفر مرزی میشود که بیش از ۱۵ سال پیش شروع شده بود و اکنون با آماده شدن این پروژه، حدود ۷۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه به آبی تبدیل میشود.
غفارزاده تصریح کرد: پروژه پمپاژ روستاهای کلاله و دارانا نیز در نقطه صفر مرزی قرار دارد که با افتتاح آن در دهه فجر امسال، ۲۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه به آبی تبدیل میشود.
وی یادآور شد: پروژه دیگر در منطقه مرزی خداآفرین قرار دارد که در ذیل این پروژه توانستیم امسال با تلاش همکاران حدود ۷ کیلومتر راه و بیش از ۵۰۰ متر تونل برای تسهیل تردد مردم منطقه احداث کنیم.
وی با اشاره به افتتاح بخشی از پروژه شبکه پایاب آیدوغموش در هفته دولت، افزود: با همت و تلاش همکاران توانستیم در هفته دولت امسال ۶۰۰ هکتار از اراضی شبکه (مربوط به ۶ روستا) را آبرسانی کنیم تا کشاورزان منطقه بتوانند اراضی دیم خود را به آبی تبدیل کنند. بخش دیگری از این پروژه نیز در دهه فجر امسال آماده افتتاح شده که این پروژه بر تولید، امنیت غذایی و رفاه مردم تاثیر میگذارد.
مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی با اشاره به افتتاح شبکه پایاب سد سهند در منطقه هشترود در دهه فجر امسال، بیان داشت: در هفته دولت امسال ۸۰۰ هکتار از اراضی دیم این منطقه به آبی تبدیل و کشت آبی صورت گرفت. در دهه فجر نیز بخشی از این پروژه به مساحت ۲۵۰ هکتار به بهرهبرداری میرسد.
وی در خصوص پروژه دیگر این شرکت برای افتتاح در دهه فجر، خاطرنشان کرد: تامین آب شرب کلانشهر تبریز همواره از کمبود مخزن ذخیره آب در مضیقه بوده و طبق استانداردها حدود ۲۰۰ هزار مترمکعب کمبود مخزن آب داشتیم. دو سال قبل احداث مخزن ۱۰۰ هزار متر مکعبی در تبریز آغاز شده بود که ظرف این مدت توانستیم ۵۰ هزار متر مکعب را تمام کنیم تا در دهه فجر امسال به بهره برداری برسانیم. باقی ۵۰ هزار متر مکعب مخزن نیز حدود چهار ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی اذعان داشت: این پروژه یکی از مهمترین پروژههای آبی برای پایدارسازی آب شرب کلانشهر تبریز است.
غفارزاده ادامه داد: پروژه انتقال پساب آب شرب شهر عجبشیر به دریاچه ارومیه نیز با هدف حفظ و رونق آرتمیا در دهه فجر افتتاح میشود.
وی افزود: پساب این شهر به وسیله ایستگاه پمپاژ و خط انتقال به بندر رحمانلو در نزدیکی دریاچه ارومیه انتقال داده شده و این آب میتواند بندر رحمانلو را توسعه و گردشگری و تولید آرتمیا را رونق دهد که در احیای دریاچه ارومیه نیز تاثیرگذار است.
پایان پیام/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰