کد خبر : 7216
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 شهریور 1398 - 18:10
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی توسط بسیج سازندگی/ کمک بلاعوض به خانواده‌های ۲ معلول بسته هستند

ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی توسط بسیج سازندگی/ کمک بلاعوض به خانواده‌های ۲ معلول

ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی توسط بسیج سازندگی/ کمک بلاعوض به خانواده‌های ۲ معلول

به گزارش تبریز جوان از هشترود، محسن ارشدزاده عصر امروز در آئین افتتاح مجتمع خدمات بهزیستی در روستای ذوالبین هشترود اظهار داشت: در توانبخشی مبتنی بر جامعه خانه به خانه معلولان در روستاها شناسایی شده‌اند و خدمات مورد نیاز معلولان و ارائه خدمات تعریف شده است. وی هدف از راه‌اندازی مراکز ارائه خدمات تخصصی در


به گزارش تبریز جوان از هشترود، محسن ارشدزاده عصر امروز در آئین افتتاح مجتمع خدمات بهزیستی در روستای ذوالبین هشترود اظهار داشت: در توانبخشی مبتنی بر جامعه خانه به خانه معلولان در روستاها شناسایی شده‌اند و خدمات مورد نیاز معلولان و ارائه خدمات تعریف شده است.

وی هدف از راه‌اندازی مراکز ارائه خدمات تخصصی در شهرستان‌ها رفاه حال اقشار تحت پوشش شهرستانی و عدم نیاز به مراجعه به سایر شهرستان‌ها یا مهاجرت برای دریافت خدمات است و بهزیستی استان در این زمینه طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) با پوشش صد درصدی روستاها و ارائه خدمات در محل اجرا شده است.

ارشدزاده در ادامه از امضاء تفاهم نامه ۵۰۰ واحد مسکن مددجویی بهزیستی استان با سازمان بسیج سازندگی خبرداد و گفت: این واحدها در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر اجرا خواهد شد.

وی گفت: برنامه‌ای هم برای احداث ۵۰۰ واحد مسکن برای شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر داریم.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی از کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی به خانواده‌های دارای حداقل دو عضو معلول شهری و ۱۸ میلیون تومانی به خانواده‌های دارای حداقل دو عضو معلول روستایی خبر داد.

ارشدزاده در ادامه با اشاره به تسهیلات سازمان بهزیستی برای اشتغال معتادان بهبود یافته، گفت: معتادانی که حداقل ۶ ماه از مدت زمان پاک بودنشان گذشته و تمایل به راه‌اندازی کسب و کاری جدید داشته باشند می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان وام اشتغالزایی دریافت کنند.

امین امینیان فرماندار هشترود نیز در این مراسم گفت: سال گذشته ۴ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به مددجویان بهزیستی  جهت خود اشتغالی پرداخت شده است.

وی گفت: امسال هم در مرحله اول یک میلیارد تومان پرداخت شده که۳۰ درصد این اعتبار برای معتادان پاک شده است.

امینیان افزود: ضمنا امسال دو مجتمع خدمات بهزیستی در شهر نظرکهریزی و در روستای ذوالبین و یک مرکز سلامت روان در شهر هشترود راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/۶۰۰۱۵/ق

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php
Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/tabrizj3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/tabrizj3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/tabrizj3/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/tabrizj3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34