به گزارش تبریز جوان، عابدین خرم، امروز در آیین نکوداشت واحدهای نمونه استاندارد، اظهار کرد: از همه عزیزانی که در ارتقای استاندارد و کیفیت استان تلاش کردهاند، سپاسگزارم زیرا اهمیت تولید باید در کشور ما جزو اولویتها تلقی شود.
وی با بیان اینکه کشوری که از لحاظ تولید خود را وفق ندهد با عقب ماندگی روبهرو خواهد شد، گفت: اهمیت و اصلیترین روش رشد کشور تولید است مه باید به آن توجه شود.
استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر اینکه اصل اساسی در دنیا رقابت است و تولید بدون رقابت بیاساس است، گفت: اگر بخواهیم در بازار همواره نو شدن و رقابت خود را نشان دهیم باید از لحاظ کیفیت و عوامل معنادارپذیر رقابتی برنامه داشته باشیم.
وی ادامه داد: بیشترین و بالاترین موضوع این جلسه کیفیت است به طوریکه باید مدیران کنترل کیفی از لحاظ علمی و پایش و رصد همیشه در خط مقدم باشند.
خرم با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: آن زمان چیزی به نام لجمن در دوران جنگ بود و معروف بود که فرماندهی که در لجمن بنشیند یا بایدخود لباس جنگ بر تن کند و به پا خیزد یا اینکه منتظر شکست شود.
وی ادامه داد: کنترل کیفی و مسوولان استاندارد ضمن تشکر از زحمات میخواهیم اگر به دنبال موفقیت چشمگیر و فوقالعاده اقدامات فوقالعاده داشته باشد.
استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر اینکه موفقیت بدون اقدامات فوقالعاده ممکن نیست، گفت: فرآیندی منجر به تولید استاندارد میشود که در ابتدا نیاز به تخصص دارد و به عبارت دیگر عامل اصلی در نیروی انسانی تخصص و بهرهوری است.
وی اذعان داشت: هر چقدر در بهرهوری افت باشد، قطعا باید منتظر بحران شد.
خرم با بیان اینکه نیروی انسانی به عنوان مزیت اصلی تولیدکننده و سازمان است، گفت: تولیدکننده عزیز باید به آموزش و توانمندسازی وارتقای تخصص نیروی انسانی توجه کند و شاید بگویید که الان ماشین جای انسان را گرفته است ولی باید توجه کرد که همان ماشین نیز حاصل تخصص وتفکر نیروی انسانی است.
وی گفت: ایجاد فضای نوآوری با وجود فناوریهای روز یکی از نیازهای اصلی دیگر استاندارد سازی است.
استاندار آذربایجانشرقی متذکر شد: تحقیقات علمی باید در کارخانهها باشد نه اینکه محبوس در کاغذ و کتابخانهها باشد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از آسیبهای عدم کاربست نتایج تحقیقات است، گفت: به طوریکه شاید تحقیقات انجام میگیرد و از لحاظ جهانی رتبه خوبی داشته باشیم ولی آیا این تحقیقات در حوزه فناوری و تولیدی ایفای نق نکند به دردی خواهد خورد؟
خرم با اشاره بر اینکه اگر بعد از حوزه آموزش به موضوع پارکهای علم و مراکز رشد که اصلیترین عامل گرهزدن تولید کننده و دانشگاههاست توجه کنیم موفق خواهیم بود، گفت: این پارکهای رشد و علمی یک حلقه مهم واسطهای است.
وی با بیان اینکه هر واحد تولید کننده به خودی خود امکان رشد و ترقی ندارد مگر اینکه نقشه راه برای خود تعریف کند، گفت: تولیدکننده باید برنامه کوتاه مدت تا میان مدت و بلند مدت را مشخص کند چراکه بدون نقشه راه فضای کسب وکار وتولید با رشد روبرو نمیشود.
استاندار آذربایجانشرقی ابراز کرد: مهمترین هدف کشور رشد اقتصادی کشور است و این رشد با تولید ممکنپذیر است.
وی ادامه داد: تولید کار باید خود را در استاندارد جهانی ببینند نه در حد استاندارد محلی و استانی و غیره.
خرم با تاکید بر اینکه هر جایی که تمرکز کردیم موفق شدیم، گفت: یکی از این موضوعاتی که در کشور روی آن تمرکز شد، موضوع واکسن بود که قبلا روی آن اصلا تمرکزی وجود داشت ولی اولویت دولت جدید و پاکدست همین بخش سلامت شد.
وی متذکر شد: باید در اقتصاد نیز تمرکز داشته باشیم و مفهوم آن توجه به تولید، استفاده از نیروی انسانی متخصص و افزایش درآمد سرانه مردم کشور است.
خرم توضیح داد: رسالت «چیستی» باید در همه ایجاد شود و اگر این رسالت تعریف شود قطعا تولیدکننده میتواند جایگاه مناسب در کل جهان پیدا کند و تولیدکننده و کارگر و کارآفرین به محصولات خود وفادارانه نگاه کند.
خرم با ابراز گلایه از ایجاد فاصله بین مدیر و کارگر در برخی واحدها، گفت: یکی از عوامل مجموعه تولیدکننده فاصله بسیار زیاد مدیریت با بدنه کارگری است و این فاصله موجب تکدر خاطر کارگران میشود و حتی منجر به اعتصاب میشود.
وی تصریح کرد: بیتوجهی به انسانها بیتوجهی به عالم و فکر و حرکت است چراکه هر جا نیروی انسانی با انگیزه باشد، ما پیشرفت کردهایم.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه بنده به عنوان متخصص حوزه دفاعی نظر میدهم، گفت: برای مثال محصولات پیشرفته صنعتی مدیون تولیدکننده حوزه دفاعی است و ما نیز این موضوع را در کشور خود اجرا کردهایم.
وی گفت: علم زمانی رشد پیدا کرده که خود را منتشر کرده است.
خرم بیان کرد: از مدیریت استاندارد خواهشمندیم تا عوامل موفقیت تولیدکنندههای برتر را به عنوان مانیفست نوشته و به همه تولیدکنندهها ارسال کند.
وی در پایان یادآور شد: صنعت و صنعتگران تبریز در کل دنیا جزو برترینهاست و این را نباید فراموش کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰