حاشیههای سومین روز ثبتنام از داوطلبان انتخابات مجلس در تبریز/ از تلاش لاریجانی برای بقا ریاست تا ثبت نام جوان بیکار+ تصاویر و فیلم

[ad_1] به گزارش تبریز جوان، در سومین روز ثبتنام، میان ثبتنامکنندهها، نمایندگان فعلی و چهرههای چندان شاخصی به چشم نمیخورد. امروز سهشنبه (۱۲ آذرماه)، هماکنون عقربههای ساعت ۸:۳۰ صبح را نشان میدهد و تا به این لحظه ۳ نفر در زیرزمین فرمانداری تبریز در حال سپری کردن مراحل ثبتنامی خود هستند. بهروز مهدوی، فرماندار تبریز
[ad_1]
به گزارش تبریز جوان، در سومین روز ثبتنام، میان ثبتنامکنندهها، نمایندگان فعلی و چهرههای چندان شاخصی به چشم نمیخورد.
امروز سهشنبه (۱۲ آذرماه)، هماکنون عقربههای ساعت ۸:۳۰ صبح را نشان میدهد و تا به این لحظه ۳ نفر در زیرزمین فرمانداری تبریز در حال سپری کردن مراحل ثبتنامی خود هستند.
بهروز مهدوی، فرماندار تبریز نیز به طبقه همکف آمده و از احتمال شلوغ بودن امروز میگوید.
داوطلبان مراجعهکننده چهرههای معروف و سیاسی نیستند و اکثرا تمایلی به انجام مصاحبه ندارند و جالبتر اینکه همه این افراد از پیروزی خود یقین دارند!
تا ساعت ۹:۳۰ صبح امروز، فرد دیگری برای ثبتنام مراجعه نکرده؛ پِچ پِچ خبرنگاران از احتمال آمدن فلان چهره سیاسی تا شرکت کردن یک نماینده فعلی حوزه انتخابیه تبریز از حوزه انتخابیه تهران شروع شده است.
ساعت ۹:۴۵ دقیقه، یکی از داوطلبان شرکت در انتخابات وارد محل ثبتنام میشود؛ ایوب بابایی، متولد ۱۳۵۳، اهل تبریز و کارمند دولتی است. به گفته خودش به هیچ حزبی گرایش ندارد و مستقل آمده است. او فرزند شهید بوده و در مقطع دکترای علوم اجتماعی در حال تحصیل است.
آقای بابایی، معتقد است که جوانگرایی، کاهش تمرکزگرایی و افرایش دموکراسی از ملزومات انتخابات اخیر است.
بانوی دیگری راس ساعت ۱۰ صبح با عینک آفتابی وارد فرمانداری تبریز میشود! معصومه سرایی، متولد ۱۳۵۱ و دانشجوی دکتراست. او مدیر مدرسه بوده و در همه انتخابات مجلس بدون حمایت حزب خاصی شرکت کرده است.
سرایی، نقص در سیستم آموزشی را از جمله دغدغههایش عنوان میکند و میگوید: اگر سیستم آموزشی و پرورشی کشور حل شود قطعا مشکلات دیگر اقتصادی و اجتماعی نیز حل خواهد شد زیرا بنده در بدنه این سیستم بوده و میدانم چه مشکلاتی وجود دارد.
محمد رحیمی یکی دیگر از کاندیداهای مجلس یازدهم است. او متولد ۱۳۶۶ بوده و کارشناسی ارشد مخابرات دارد، بر حضور جوانان در مجلس تاکید دارد زیرا معتقد است، مشکل جوان را یک جوان میتواند حل کند.
بالاخره پس از مدتها، یک چهره شاخص راس ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه صبح وارد محل ثبتنام میشود، محمدحسین فرهنگی، نماینده فعلی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران حاضر میشود و به سوالات آنان پاسخ میدهد.
فرهنگی: لاریجانی برای بقای ریاست خود تلاش کرد
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: ریاست فعلی مجلس نیز به نوعی حرکت کرد که فقط برای ابقای خود تلاش کرد که در نتیجه آن، مسائل کلان از اولویت افتاد.
محمدحسین فرهنگی امروز با حضور در فرمانداری تبریز جهت ثبت نام در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به جمع خبرنگاران آمد و در پاسخ به سوالات آنها اظهار کرد: اینکه در انتخابات رقابت باشد یک موضوع طبیعی است زیرا این برای مردم مورد توجه است تا با کسب تجربه، تاثیرگذاری، صیات شخصی افراد منجر به چالشی شود تا افراد بررسیهای لازم را انجام داده و تصمیمات خود را در روز انتخابات اتخاذ کنند.
وی افزود: امروز نیز روز قانون اساسی است و مردم ایران در این روز قانون اساسی را تائید و تصویب کرد و بنده این روز را برای ثبتنام که روز میثاق ملی مردم ایران است را انتخاب کردم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس خاطرنشان کرد: کارهای گذشته بنده نیز صرفاً استانی نیستند و بنده وظیفه ملی هم دارم ولی در کل وظایف استانی جزو اولویتهای ما بوده که باید آنها را پیگیری کنیم به طوریکه اقداماتی از قبیل تحت پوشش قرار دادن حمایتهای اجتماعی برای افراد فرودست و تکمیل نواقصات لازم از جمله فشارهایی که به قالیبافات برای حذف بیمه قالیبافی وارد میشود و یا در حوزه اقتصادی که در ماههای اخیر تنشهایی ایجاد شده است، باید تدریجاً کارهای ترمیمی انجام شود.
وی ادامه داد: البته در کنار دیگر مسائل و موضوعات مربوط باید به آموزش و پرورش، دانشگاهها و مسائل صنعت و معدن و کشاورزی توجه کرده که در قانون برنامه خطوطی برای آنها ترسیم شده است که برخی انجام شده و برخی انجام نشده است.
این نماینده مجلس ابراز کرد:در استان باید شاخصهای توسعه رشد کند زیرا راهآهن میانه به تبریز نیاز به تکمیل دارد و یا آزادراههای مانند تبریز بازرگان و جاده اهر و تکمیل پروژه ارومیه به زنجان از دیگر پروژههایی است که باید هر چه سریعتر به اتمام برسد.
وی در رابطه با مجلس فعلی گفت: مجلس دهم فاقد هویتی بوده و پراکندگی در آن از ابتدا ما را اذیت کرد و همچنین هم ادامه دارد زیرا کارها موثر واقع نشده و در نتیجه مدیریت لازم اتفاق نیفتاد.
فرهنگی تاکید کرد: ریاست فعلی مجلس نیز به نوعی حرکت کرد که فقط برای ابقا خود تلاش کرد که در نتیجه آن، مسائل کلان از اولویت افتاد.
وی یادآور شد: در دوره جدید مجلس به آیتمهای مختلف نظام قانونگذاری توجه میشود و امیدواریم آنها تبدیل به آییننامه داخلی مجلس شده و در عمل مورد توجه قرار گیرد.
فرهنگی در خصوص شفافیت مالی نمایندگان گفت: بنده به صورت کامل موافق این موضوع هستم زیرا همیشه من شفاف زندگی کردم و اینکه من عملکرد چهار ساله خوبی نداشتم نظر شخصی یک فرد است زیرا فعالیت بنده در این دوره با شرایط مجلس بر این مبنا بود تا سعی کنم در تمام حوزهها تاثیر گذار باشم.
وی ادامه داد: مسوولیت کمیته زیربنایی در مجلس با بنده بوده که پنج کمیسیون ماده کشاورزی، عمران، اقتصاد و انرژی در زیر مجموعه آن است.
نماینده فعلی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: تمامی قانون برنامههایی که در اینجا میبینید، در همین کمیتهها تائید شده است و الان خیلی راحت مجلس میتواند تبریز جوان درصد موفقیت آن اعلام میشود.
وی تصریح کرد: اقداماتی از قبیل جلوگیری از اجرای برخی برنامهها و حذف تبصره جهت جلوگیری از رانت جزو اقداماتی است که انجام دادهایم.
سید جلالالدین شربیانی، دیگر ثبتنامکننده امروز است ، ۴۵ ساله و عضو هیات علمی دانشگاه است؛ او دارای دکترای علوم سیاسی و تحصیلات حوزوی است.
آقای شربیانی نیز معتقد به جوانگرایی است و تغییر ۸۰ درصدی در بین نمایندگان تبریز در این دوره انتخابات را ضروری میداند. به باور او مجلس فعلی ضعیفترین دوره مجلس انقلاب اسلامی است.
ساعت نزدیک به ۱۲ است و تقریبا هر ۱۵ دقیقه یک نفر برای ثبتنام وارد فرمانداری میشود، برخی از کاندیداها علاقهای به مصاحبه ندارند و برخی هم با پدر و مادر خود برای ثبتنام آمدهاند.
از برخیها خواهشمندم به خاطر بردن آبروی تبریز در انتخابات ثبتنام نکنند
در این حین، داوود هوشنگ از مجریان و طنزپردازان استان وارد فرمانداری میشود؛ خبرنگاران دورش حلقه میزنند و میخواهند مصاحبه کنند. او با خنده میگوید که قطعا قصد شرکت در انتخابات را دارد ولی در حد رای دادن!
داوود هوشنگ تذکری هم به برخی کاندیداها داده و میگوید: ما تازه به تبریز اسبابکشی کردهایم؛ چیزی در حدود ۷ هزار سال پیش! از اینرو از برخیها خواهشمندم به خاطر بردن آبروی تبریز در انتخابات ثبتنام نکنند زیرا نام تبریز خیلی بالاتر از اینهاست که برخیها بخواهند نماینده آن شوند و به خاطر برخی منافعاشان از تبریز وارد مجلس شوند
ساعت ۱۳ بعد از ظهر است و خبری از آن شلوغی که فرماندار تبریز گفته بود نیست!
مادری کنار جایگاه خبرنگاران نشسته و منتظر دخترش است تا از زیرزمین محل ثبتنام در فرمانداری بیاید.
ساعت ۱۳/۱۵ و علی جعفری آذر از مدیران سابق استانی برای ثبتنام وارد فرمانداری میشود.
او متولد ۱۳۴۸ و کارشناسیارشد حقوق عمومی است که به گفته خودش، مستقل در انتخابات شرکت میکند ولی همسو با طیف اصولگرایان است.
آقای جعفری آذر می گوید: هزینه زیادی برای تبلیغات خود نخواهد داشت بلکه سبقه و عملکرد خود را بهترین پشتوانه برای خود میداند.
او هدفش از شرکت در انتخابات را، حل مشکلات عمومی جامعه و خدمت به مردم عنوان می کند.
جعفری آذر معتقد است: جهتگیری و عملکرد مجلس دهم منجر شده است تا از جایگاه اصلی خود دور شود زیرا در سوال و جواب و استیضاح و نظارتهای بعدی به صورت منفعل برخورد کرده است.
او تاکید میکند: متاسفانه سوال و جواب و استیضاح در مجلس به امری احتمالی تبدیل شده است.
ساعت ۱۳/۳۰، نفر بعدی برای ثبتنام وارد فرمانداری میشود؛ امین بیلیا، ۳۸ ساله و دارای مدرک دکترای دامپزشکی است.
به گفته خودش به هیچ حزب و جناحی وابسته نیست و اکنون در آزمایشگاه مواد غذایی مشغول به کار است.
او هم جوانگرایی را شاه کلید حل مشکلات کشور می داند.
بیلیا معتقد است: کاش در این دوره از انتخابات از تبلیغات کاغذی پرهیز کنیم تا علاوه بر حفظ زیبایی شهری از محیط زیست نیز حفاظت شود.
در این میان جوان دیگری وارد محل ثبتنام میشود که دنبال بخش ثبتنام میگردد؛ او در پاسخ به سوال خبرنگاران حوزه انتخابیه خود را کلیبر اعلام میکند و با توجیه خبرنگاران متوجه میشود که باید به فرمانداری شهرستان کلیبر برای ثبتنام برود!
یک ربع مانده به ساعت ۱۴ است و جوان دیگری برای ثبتنام وارد می شود. وحید آقا کیشیزاده دارای مدرک دکتراست و هدفش از ثبتنام در انتخاب، رسیدگی به درد مستضعفان است؛ او خودش را خانواده انقلابی و قشر مستضعفان میداند.
ساعت ۱۴/۲۰ دقیقه، یکی دیگر از مدیران سابق استانی از طیف اصولگرایان وارد فرمانداری تبریز میشود؛ مسعود محمدیان، متولد سال ۱۳۴۸، با تحصیلات دکترای دامپزشکی و کارشناسی حقوق است که سابقه مدیریت در دامپزشکی و جهادکشاورزی آذربایجانشرقی را در کارنامه خود به یدک می کشد.
او علت حضور خود تاکیدات رهبری مبنی بر قرار گرفتن مجلس در راس امور می داند و در این خصوص میگوید: مجلس در تشکیل دولت و تعیین وزرا و نظارت بر عملکرد آنها تاثیر مستقیم دارد از اینرو در جامعه مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باید نمایندهای که وارد مجلس میشود باید به این موضوعات دقت کنند.
به اعتقاد محمدیان، اگر مجلس کارآمدی شکل بگیرد قطعا دولت کارآمدی هم بر سر کار خواهد آمد.
او همچنین در رابطه با هزینه تبیلیغاتیاش میگوید: اکنون بزرگترین مشکلی که در مجلس وجود دارد همین موضوع هزینه هاست چرا که در مجلس کاری کردهاند که هزینه تبلیغات بسیار بالا برود از اینرو کاندیداها برای تامین هزینههای تبلیغاتی به فعالیتهای حاشیهای دست میزنند در حالیکه انتخابات هزینهبر هم نیست.
حبیبه فیضی یکی دیگر از بانوان داوطلب برای ثبتنام در مجلس یازدهم بوده که به اتفاق مادرش برای ثبتنام آمده است.
او متولد سال ۱۳۶۷ است و هدفش از شرکت در انتخابات را اجرای گام دوم انقلاب و جوانگرایی عنوان می کند.
عقربه های ساعت هنوز به ۱۶ نرسیده است که کاندیدای دیگری برای ثبتنام وارد فرمانداری میشود؛ بهزاد لطافت، ۴۱ ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشد میباشد. او فعلا در بازار آزاد مشغول به کار است و به گفته خودش هزینهای برای انتخابات نخواهد کرد.
راس ساعت ۱۶، علی رجبپور، دانشجوی ۳۰ ساله با مدرک کارشناسی ارشد جرمشناسی در بین خبرنگاران حضور می یابد.
او بیکار است و هدفش از ثبت نام در انتخابات را خدمت به مردم عنوان می کند.
آقای رجب پور به صورت مستقل در این دوره از انتخابات شرکت کرده است.
بانوی دیگر راس ساعت ۱۶/۳۰ به اتفاق دختر و همسرش وارد فرمانداری تبریز میشود.
رباب افروزی اسفنجان متولد ۱۳۵۹ و دارای کارشناسیارشد علوم سیاسی است. او شفافیت در همه امور را اولویت کاری خود عنوان می کند.
اکبر عالینژاد، متولد ۶۴، از حزب اصلاحطلب و دانشجوی دکترا، دیگر کاندیدای مجلس یازدهم است.
او که کارمند بانک است؛ در دوره قبل هم حضور داشت. هدف اصلیاش را باز شدن عرصه برای حضور جوانان در مدیریت میداند و معتقد است که متخصصین دانشگاهی باید وارد عرصه سیاست شوند.
هزینههای گزاف برای تبلیغات ندارم
رحیم شهرتیفر از چهرههای سیاسی آذربایجانشرقی و جزو مدیران اسبق استان در لحظات پایانی به فرمانداری تبریز میآید.
او در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۲ آذرماه سالروز رفراندوم برای همهپرسی قانون اساسی و مردم سالار دینی بعد از انقلاب اسلامی و جزو موهبتهای الهی است که من این روز را برای ثبتنام انتخاب کردم.
شهرتی فر میافزاید: انتخابات راه درستی برای گرفتن نظر مردم برای تعیین سرنوشت آنها است و امیدوارم مجلس شورای اسلامی در این دوره اثرگذار و کارآمد و مطلوب باشد و نمایندگانی که از استان آذربایجانشرقی راهی مجلس میشوند در توسعه شهر و استان تاثیرگذار باشند.
معاون سیاسی سابق استانداری آذربایجانشرقی تاکید دارد: امید است مردم آذربایجانشرقی و سراسر ایران اسلامی افرادی را انتخاب کنند که دارای شخصیت مطلوب و دانش لازم هستند و همان طور که تجربه کافی داشته باشند زیرا مجلس شورای اسلامی دخالت مستقیم در شرایط آینده و شکلگیری آن دارند اگر چنانچه شرایط اقتصادی و اجتماعی در سختیهایی هستیم و از نظر سیاسی و فرهنگی دردهایی وجود دارد که قسمت مهم مربوط به عملکرد مجلس شورای اسلامی است.
شهرتیفر معتقد است: هنوز موقع انتخابات و تبلیغات نشده که بخواهیم تبلیغات کنیم و البته من افرادی را دارم که از من پشتیبانی میکنند ولی هیچ بنایی برای هزینههای گزاف برای تبلیغات نخواهم کرد و البته چنین هزینههایی را نیز ندارم.
او در رابطه با حزبی که از سوی آن شرکت میکند، میگوید: بنده به صورت رسمی عضو هیچ حزبی نیستم ولی بنای فکری بنده اصلاحطلبی است که از نوع اصلاحطلبی که با روشهای قانونی و تدریجی و به دور از خشونت اشکالات و ایرادات جامعه را حل کند.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷
[ad_2]
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰