کد خبر : 48484
تاریخ انتشار : جمعه 4 تیر 1400 - 17:04
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای جبران خلاء رابطه ملت و دولت انجام شود/ تشکیل معاونت ارتباطات و روابط عمومی در ساختار ریاست جمهوری بسته هستند

جبران خلاء رابطه ملت و دولت انجام شود/ تشکیل معاونت ارتباطات و روابط عمومی در ساختار ریاست جمهوری

جبران خلاء رابطه ملت و دولت انجام شود/ تشکیل معاونت ارتباطات و روابط عمومی در ساختار ریاست جمهوری

به گزارش تبریز جوان، حمید شکری خانقاه در سمینار تخصصی آنلاین مدیران روابط عمومی دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: روابط عمومی به متخصص ارتباطی و حرفه ای  نیاز دارد و متخصص به حمایت و پشتیبانی مدیران ارشد نیازمند است. دارنده مدرک بین المللی “مدیریت روابط عمومی” از دانشگاه روش شناسی فرانسه، تصریح کرد: گام


به گزارش تبریز جوان، حمید شکری خانقاه در سمینار تخصصی آنلاین مدیران روابط عمومی دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: روابط عمومی به متخصص ارتباطی و حرفه ای  نیاز دارد و متخصص به حمایت و پشتیبانی مدیران ارشد نیازمند است.

دارنده مدرک بین المللی “مدیریت روابط عمومی” از دانشگاه روش شناسی فرانسه، تصریح کرد: گام اول آن است که روابط عمومی ها خود را به سطح حرفه ای و تخصصی ارتقاء دهند و از کلیشه گرایی و تمرکز بر اطلاع رسانی صرف و ارائه آمارهای بی خاصیت از دستاوردهای اغلب غیر واقعی و اغلب ساختگی پرهیز کنند و نظام شایستگی و مسئولیت های اجتماعی و اخلاق حرفه ای را در بدنه سازمانی خود ایجاد کنند.

شکری خانقاه استاد دانشگاه با ۲۵ سال تجربه مدیریت در روابط عمومی دولتی معتقد است برای تعامل بیشتر دولت و مردم باید نظام ارتباطات یکپارچه کشور در تمام بدنه دولت و سایر قوا ایجاد شود و در ادامه پیشنهاد به رئیس جمهور منتخب در خصوص تشکیل “معاونت ارتباطات و روابط عمومی” در دولت بیان داشت: دولت ها در چند سال گذشته، همیشه منش اطلاع رسانی یکطرفه را در پیش گرفته اند و هرگز در اندیشه تعامل و ارتباط دو جانبه با مردم نبوده اند و به این دلیل شکاف بین مردم و دولت ایجاد شده است.

وی در آستانه تشکیل دولت سیزدهم گفت: جامعه روابط عمومی از منتخب مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به عنوان مقام عالی دولت انتظار دارد، برای حل این مشکل جدی و جبران خلاء رابطه ملت و دولت، معاونت ارتباطات و روابط عمومی را در ساختار جدید ریاست جمهوری تشکیل دهید.

عضو هیات مدیره خانه روابط عمومی ایران بر این نکته تاکید می‌کند که تشکیل معاونت ارتباطات و روابط عمومی در ساختار ریاست جمهوری اسلامی می تواند نقش متولی کارآمد و موثر برای نظام ارتباطات یکپارچه کشور ایفا کند و به جای اطلاع رسانی یک طرفه سال‌های گذشته از طرف دولت به مردم، مدیریت هوشمندانه ارتباطات و روابط عمومی مردم_دولت و دولت_مردم را برعهده بگیرد.

وی اظهار داشت: انتظار می رود با توجه به خدشه ای که در طی این سال‌ها به رابطه دولت و مردم وارد شده است، با این پیشنهاد موافقت شود. بدیهی است در صورت موافقت جناب اقای رییس جمهور، جامعه روابط عمومی و متخصصان ارتباطات برای تحول و نظام مندی روابط عمومی در کشور و ایجاد نظام ارتباطات یکپارچه کشور، برای عملیانی شدن این پیشنهاد آماده هرگونه همکاری خواهند بود.

انتهای پیام/
 


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php