کد خبر : 106519
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 - 12:47

تولید سالانه بیش از ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر

تولید سالانه بیش از ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر

تبریز جوان/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سالانه ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در این شهرستان خبر داد. علی نجفی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در اهر در گفت‌وگو با تبریز جوان، با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید انواع  آبزیان سردآبی و گرم آبی گفت: در



تبریز جوان/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سالانه ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در این شهرستان خبر داد.

علی نجفی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در اهر در گفت‌وگو با تبریز جوان، با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید انواع  آبزیان سردآبی و گرم آبی گفت: در این شهرستان ۲۲ استخر پرورش ماهی با تولید سالانه بیش از ۵۰۰ تن وجود دارد که در این خصوص اهر رتبه پنجم استانی را دارد. 

وی افزود: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید ماهی، متاسفانه مصرف سرانه آن نسبت به سایر مناطق کشور بسیار کم می باشد و در این راستا باید با برگزاری برنامه های متعدد آموزشی و کارگاه‌های آموزشی در خصوص نحوه آماده سازی و طبخ آبزیان، مردم را با فواید گوشت ماهی و آبزیان آشنا کرد. 

نجفی در ادامه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در مدرسه شبانه روزی دخترانه مردانی آذر اهر که برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: در راستای ترویج مصرف بهینه، نحوه پخت آسان و مزه دار کردن و… گوشت ماهی از همشهریان خواستاریم با توجه به نیاز انسان به مصرف ماهی، حتما در سبد غذایی هفتگی خود از ماهی که سرشار از پروتئین و ویتامین مورد نیاز بدن است استفاده کنند، چرا که از نظر قیمت و سلامتی مناسب تر از گوشت قرمز است.

تولید سالانه بیش از ۱۰ هزار تن ماهی سرد آبی و گرم آبی در استان آذربایجان شرقی 

کارشناس مسئول بازاریابی محصولات شیلات مدیریت شیلات استان آذربایجان شرقی نیز در حاشیه این کارگاه در گفت‌وگو با تبریز جوان، از تولید سالانه بیش از ۱۰ هزار تن ماهی سرد آبی و گرم آبی در این استان خبر داد. 

مجید نصرتلو گفت: از کل تولید سالانه ماهی های سردآبی و گرم آبی آذربایجان شرقی حدود ۷۰۰۰ تن ماهی قزل آلا و مابقی سایر ماهی های سردآبی و گرم آبی می باشد. 

وی همچنین از مصرف سرانه کم گوشت سفید ماهی در استان انتقاد کرد و گفت: مصرف سالانه گوشت ماهی در این استان ۸.۱ کیلوگرم می باشد که این تبریز جوان در سطح کشور ۱۴ کیلوگرم است و باید در ترویج افزایش مصرف گوشت ماهی در جامعه تلاش کنیم. 

نصرتلو در خصوص حمایت مدیریت شیلات آذربایجان شرقی از پرورش دهندگان ماهی و آبزیان نیز گفت: برای پرورش دهندگان ماهی تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که می‌توان به تخصیص ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات برای پرورش هر تن ماهی قزل‌آلا در این استان اشاره کرد. 

وی همچنین به متعادل بودن وضعیت تولید و قیمت غذای مورد نیاز برای پرورش ماهی در سطح استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: در مناطق روستایی این استان نیز در خصوص ترویج و حمایت از تولیدکنندگان ماهی و سایر آبزیان برنامه های متعددی در نظر گرفته شده است. 

انتهای پیام 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php