تحقیر در آنفیلد؛ کابوس از اینجا شروع شد :: تبریز جوان
به گزارش “تبریز جوان”، ۷ می ۲۰۱۹ برای بارسلونا یادآور یکی از تلخ ترین خاطرت تاریخ حیاتش است. شب خردشدن و تحقیر در آنفیلد. بارسلونا بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان در نوکمپ را با سه گل از لیورپول برده بود. وقتی کاشته استثنایی مسی به تور نشست و آلیسون بکر ناباورانه نظاره گر سومین گل بارسا
به گزارش “تبریز جوان”، ۷ می ۲۰۱۹ برای بارسلونا یادآور یکی از تلخ ترین خاطرت تاریخ حیاتش است. شب خردشدن و تحقیر در آنفیلد.
بارسلونا بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان در نوکمپ را با سه گل از لیورپول برده بود. وقتی کاشته استثنایی مسی به تور نشست و آلیسون بکر ناباورانه نظاره گر سومین گل بارسا بود، کمتر کسی تصور می کرد که قرمزها در بازی برگشت، شانسی برای صعود داشته باشند اما در آنفیلد، همه معادلات برعکس شد.
بازی با برتری لیورپول آغاز شد و این تیم بعد از دقایقی بر جریان بازی مسلط شد و به گل اول هم رسید. پاس به عقب اشتباه جوردی آلبا نصیب بازیکنان لیورپول شد، ضربه هندرسون توسط تراشتگن دفع شد و روی ریباند، اوریگی دروازه خالی بارسلونا را باز کرد.
نیمه اول با همین یک گل به سود لیورپول به اتمام رسید ولی دقیقه ۵۴، قرمزها به گل دوم دست یافتند. ارسال زمینی الکساندر آرنولد با ضربه دقیق و تمام کننده واینالدوم در محوطه همراه شد و در نهایت تراشتگن مغلوب شد تا گل دوم لیورپول به ثمر برسد.
این پایان کار نبود و ۲ دقیقه بعد، لیورپول به گل سوم هم رسید. ارسال شقیری با ضربه سر دقیق واینالدوم همراه شد تا او تعویض طلایی کلوپ لقب گرفته و گل سوم را به ثمر برساند.
خاطره انگیز ترین دقیقه بازی برای لیورپولی ها اما دقیقه ۷۸ بود.
ضربه کرنری نصیب میزبان شد و در حالی که بازیکنان بارسا هنوز آرایش دفاعی به خود نگرفته بودند و تراشتگن در حال داد و فریاد بر سر هم تیمی هایش بود، الکساندر آرنولد به شکلی سریع، کرنر را زمینی ارسال کرد تا دیووک اوریگی از شش قدم و با ضربه ای زیبا کار را تمام کند. گل چهارم لیورپول در واقع نشانه بلاک ذهنی کامل بازیکنان بارسا بود.
آبی اناری ها که سال ۲۰۱۸ و در زمین رم نیز برتری ۴-۱ بازی رفت را از دست داده و با شکست ۳-۰ حذف شده بودند، این بار با این وعده قدم در آنفیلد گذاشتند که به اندازه کافی از شکست برابر رم درس گرفته اند و دیگر اجازه تکرار آن حادثه را نخواهند داد. در عمل اما به فاصله تنها یک سال، تحقیری مشابه و حتی بزرگتر برای بارسلونا رقم خورد.
مارک آندره رتاشتگن گلر بارسا دقایقی پس از اتمام بازی رو به خبرنگاران گفت:« باید تحقیقات روحی روانی عمیقی روی ما صورت بگیرد تا دلیل این اتفاق کشف شود.»
بوسکتس یکی دیگر از کسانی بود که در مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت:« بازی پر انتقاد و سراسر اشتباهی را به نمایش گذاشتیم.» واکنش مسی هم جالب بود:« آنفیلد فاجعه ای است که تا سال ها به یاد همه خواهد ماند.»
لوئیس سوارز چند ماه بعد و در مورد شکست سنگین برابر لیورپول گفت:« ما عادت داشتیم که فرزندان مان را به مدرسه ببریم، با آنها فوتبال بازی کنیم و به تفریح و خوشگذرانی بپردازیم ولی روزهای پس از شکست از لیورپول، نه من که هیچ بازیکنی میل بیرون رفتن از خانه را نداشت. برای خود من، روزهای زیادی طول کشید تا با شکست کنار بیایم.»
فردای شکست، تیترهای تحقیرآمیزی انتظار بارسا را می کشید:« تراژدی بارسا در آنفیلد؛ کشتار در آنفیلد؛ ویرانی تاریخی بارسا در آنفیلد؛ دژاووی وحشتناک برای بارسا و….»
پس از آن، مشکلات بدون توقف بر سر بارسا سرازیر شدند.
تنش بین مدیریت و بازیکنان، بلافاصله پس از اخراج والورده شروع شد. زمانی که اریک آبیدال به عنوان مدیر فنی باشگاه در یک مصاحبه، بازیکنان را مسئول احراج والورده عنوان کرد، لیونل مسی به نمایندگی از تمام بازیکنان بارسا، در صفحه اینستاگرام خود پاسخ تندی داد که تا هفته ها سوژه رسانه ها بود. اتفاقی که نشان داد، فاصله عمیقی بین بازیکنان و مدیریت وجود دارد.
سپس “بارساگیت” را شاهد بودیم. وقتی نقش ریاست باشگاه در عقد قرارداد با یک شرکت برای سانسور اخبار، نظارت بر شبکه های اجتماعی به منظور انتقاد از بازیکنان سابق، فعلی، مدیران قدیمی و نامزدهای ریاست باشگاه لو رفت، هیئت مدیره واکنش نشان داد.
بخشی از هیئت مدیره از عقد این قرارداد اطلاع نداشت و چندی پیش، از بارتومئو خواستند تا استعفا داده و انتخابات ریاست را یک سال جلوتر برگزار کند. اتفاقی که با مخالفت بارتومئو مواجه شد و در نتیجه شش عضو هیئت مدیره از جمله امیل روسود استعفا کردند. روسود قرار بود در انتخابات سال بعد، به عنوان جانشین بارتومئو شرکت کند.
به همه اینها بر هم خوردن توازن مالی باشگاه را اضافه کنید که شاید اثراتی مخرب تر در آینده داشته باشد.
بارسا علی رغم درآمدهای هنگفت در یک سال گذشته؛ حالا با بحران اقتصادی شدیدی مواجه شده است. باشگاهی که انتظار درآمد یک میلیارد یورویی را داشت، پس از شیوع کرونا و تعطیلی فوتبال، به یکباره شاهد زلزله اقتصادی بود.
شرایط به گونه ای پیش رفت که باشگاه از بازیکنان خواست تا با کاهش ۷۰ درصدی دستمزد خود موافقت کنند. ابتدا مخالفت هایی شد ولی در نهایت دو طرف به توافق رسیدند؛ ولی این کاهش دستمزد هم باعث بازگشت توازن به وضعیت مالی بارسلونا نخواهد شد تا ثابت شود، ساختار اقتصادی باشگاه تا چه اندازه متزلزل بوده است.
درست است که تمامی باشگاه های دنیا در نتیجه شیوع کرونا از لحاظ اقتصادی ضربه دیده اند ولی برخی از آنها به خاطر سیاست های درست اقتصادی، قادر به مدیریت بهتر این شرایط اسفناک خواهند بود و در این مورد به نظر نمی رسد که راه نجاتی برای بارسا پیدا شود.
در واقع پس از شکست بزرگ آنفیلد، به غیر از قهرمانی در لالیگا، تقریبا همه چیز بر ضد بارسا پیش رفته است و هر آنچه از این باشگاه به گوش رسیده، چیزی جز اخبار بد نبوده است. تاسف بار و باورنکردنی برای باشگاهی که سودای آقایی بر فوتبال اروپا را داشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰