کد خبر : 64134
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 خرداد 1401 - 9:54

برخی دستگاه‌ها، اطلاعات کارکنان را درسامانه‌ پاکنا ثبت نکردند

برخی دستگاه‌ها، اطلاعات کارکنان را درسامانه‌ پاکنا ثبت نکردند

[ad_1] به گزارش خبرنگار پارلمانی تبریز جوان، در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات درمورد آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان دستگاه‌ها درسامانه‌های پاکنا  و ثبت حقوق و مزایا در دستور کار قرار گرفت. محمدرضا میرتاج الدینی نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه در این باره گفت: در حال حاضر، زمینه

[ad_1]

به گزارش خبرنگار پارلمانی تبریز جوان، در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات درمورد آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان دستگاه‌ها درسامانه‌های پاکنا  و ثبت حقوق و مزایا در دستور کار قرار گرفت.

محمدرضا میرتاج الدینی نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه در این باره گفت: در حال حاضر، زمینه لازم برای ورود اطلاعات توسط دستگاه‌ها در این دو سامانه ایجاد شده است، ولی علی رغم تاکیدات قانونگذار و اخطار سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر عدم پرداخت حقوق و مزایایی بالاترین مقام دستگاه و تمامی مدیران مربوطه در صورت عدم اقدام، تعدادی از دستگاه‌ها نسبت به اجرای کامل احکام قانونی بی‌توجه بوده‌اند که در این رابطه پیگیری‌های نظارتی از طرف مجلس و دیوان محاسبات کشور به عمل آمده است.

وی افزود: همچنین درخصوص امکان بهره برداری و استفاده از اطلاعات وارد شده در این دو سامانه و پردازش آنها نیز، بایستی متذکر شد که اهداف قانونگذار به درستی محقق نشده است، در این رابطه، توجه به نکاتی ضروری است. از جمله اینکه اطلاعات ثبت شده در هر یک از دو سامانه بر اساس خوداظهاری دستگاه‌ها بوده و به علت عدم پیش بینی فرآیندهای کنترلی، قابلیت انطباق با احکامی قانونی را ندارد؛ به عبارت دیگر، ثبت اطلاعات در سامانه‌های مذکور به منزله صحت اطلاعات ثبت شده نیست.

نماینده مردم تبریز ادامه داد: همچنین هر یک از این دو سامانه در احصاء کل دستگاه‌ها، تعیین ماهیت حقوقی هریک از آن‌ها، نحوه سطح‌بندی دستگاه‌ها و ساختار گزارش‌دهی، با یکدیگر تفاوتها و تناقضاتی دارند که دیوان محاسبات را از اجرای کامل تکلیف مقرر شده در جزء (۵) بند (الف) تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ باز می‌دارد.

وی تصریح کرد: یکپارچه‌سازی این دو سامانه ‌با یکدیگر و همچنین ارتباط آن با سامانه‌های جامع بودجه و خزانه‌داری الکترونیکی، باعث افزایش دقت و اعتبار داده‌ها می‌شود. بدین منظور «شورای اجرایی فناوری اطلاعات» می‌تواند مرجع مناسبی برای رفع این نقیصه باشد.

میرتاج الدینی عدم اجرای برخی قوانین توسط متولیان مربوط به این موضوع را ، قابل توجه دانست و گفت: کمیسیون، ضمن پیگیری و پایش منظم وضعیت سامانه‌های مذکور و اخذ آخرین گزارشات از سازمان اداری و استخدامی کشور و انجام تحلیل‌های کارشناسی توسط دیوان محاسبات کشور و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گزارش‌های نظارتی خود را به صورت ادواری، جهت استحضار نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد نمود.

متن کامل گزارش را اینجا ببینید.

[ad_2]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.