کد خبر : 33169
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1399 - 1:54
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برای تولید کنستانتره، ذوب و پالایش/ تصویب سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی در مس سونگون بسته هستند

برای تولید کنستانتره، ذوب و پالایش/ تصویب سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی در مس سونگون

برای تولید کنستانتره، ذوب و پالایش/ تصویب سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی در مس سونگون

محمدرضا پورمحمدی در گفت‌وگو با تبریز جوان، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مراحل تولید مس کاتدی، ذوب و پالایش را طی کرده‌ایم؛ اما این همه ماجرا نیست و برای راه‌اندازی بقیه مراحل نیز کمر همت بسته‎ایم. وی افزود: ۱۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای راه‎اندازی مرحله سوم تولید کنستانتره، تغلیظ، ذوب و پالایش مس در


محمدرضا پورمحمدی در گفت‌وگو با تبریز جوان، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مراحل تولید مس کاتدی، ذوب و پالایش را طی کرده‌ایم؛ اما این همه ماجرا نیست و برای راه‌اندازی بقیه مراحل نیز کمر همت بسته‎ایم.

وی افزود: ۱۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای راه‎اندازی مرحله سوم تولید کنستانتره، تغلیظ، ذوب و پالایش مس در شورای عالی معادن تصویب شده و از نمایندگان محترم و هیات مدیره شرکت مس سونگون تقاضا داریم ما را در طی مراحل باقی مانده همراهی کنند.

پورمحمدی یادآور شد: راه اندازی ذوب مس شامل صنایع پایین دستی است که به ایجاد هزاران فرصت شغلی و گردش مالی در منطقه منجر می‌شود.

سهم استان از درآمدهای مس سونگون و سایر معادن

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سووال خبرنگار فارس در ارتباط با سهم استان از درآمدهای مس سونگون ابراز داشت: نص صریح قانون برنامه ششم می‌گوید باید ۱۵ درصد از درآمدهای معادن و کانی‌ها به عنوان حقوق دولتی پرداخت شود؛ سپس به استان‌ها بازگردد و برای توسعه استان صرف شود. علاوه بر آن یک درصد از این درآمدها برای زیرساخت‌ها و یک درصد نیز برای بهبود شرایط زیست محیطی باید هزینه شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که منابع درآمدی دولت محدود شده درآمدهایی را که به خزانه واریز می‌شود، دوباره به استان بازنمی‌گردانند. اگر هم بخواهند بازگردانند به وزارتخانه مربوطه محول می‎کنند که با این مکانیزم توزیع، حداکثر ۵ تا ۸ درصد به استان می‌رسد. در هر صورت یکی از اصلی‌ترین منابعی که می‌تواند به توسعه استان کمک کند صرف درآمدهای استان در خود استان است.

پورمحمدی خاطرنشان ساخت: علاوه بر مس سونگون، معادن و صنایع متعددی داریم که اگر درآمدهای آنها در هر یک از زمینه‌های توسعه‌ای استان هزینه شود، گردش مالی و سرمایه‌گذاری مجدد ایجاد می‌کند و در نتیجه بسیاری از مشکلات بومی حل خواهد شد.

این مسوول با بیان باید واحدهای تولیدی استان مالیات‌های خود را در استان پرداخت کنند، متذکر شد: برخی از شرکت‎های بزرگ مثل مس که در کرمان ثبت شده مالیاتشان را هم در کرمان پرداخت می‌کنند و در نتیجه حتی ما از درآمدهای مالیاتی مس هم نمی‎توانیم بهره مند شویم.

انتهای پیام/۶۰۰۲۶

 




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php