کد خبر : 76948
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اردیبهشت 1402 - 19:57

بارش برف ۵۶ روز پس از زمستان/ امداد به عشایر گرفتار در برف و کولاک در شهرستان سراب+ تصاویر

بارش برف ۵۶ روز پس از زمستان/ امداد به عشایر گرفتار در برف و کولاک در شهرستان سراب+ تصاویر

[ad_1] به گزارش تبریز جوان از سراب، عشایر شهرستان که به دلیل خشکسالی کوچ بهاره خود به شهرستان سراب پیش از موعد( قبل از ۱۵ خرداد) آغاز کرده بودند با بارش برف با مشکلات زیادی روبه‌رو شدند. هم‌اکنون بسیاری از راه‌های دسترسی به این عشایر مسدود شده و عشایر در تامین علوفه‌های دام با بحران

[ad_1]

به گزارش تبریز جوان از سراب، عشایر شهرستان که به دلیل خشکسالی کوچ بهاره خود به شهرستان سراب پیش از موعد( قبل از ۱۵ خرداد) آغاز کرده بودند با بارش برف با مشکلات زیادی روبه‌رو شدند.

هم‌اکنون بسیاری از راه‌های دسترسی به این عشایر مسدود شده و عشایر در تامین علوفه‌های دام با بحران جدی روبرو هستند.

عشایر در روستاهای شاللو، قره قیه، صومعه و چله خانه در اراضی ییلاقی شهرستان سراب با برف و کولاک مواجه و محصور ماندند.

امدادگران هلال احمر آذربایجان شرقی  از نخستین ساعات صبح امروز با حضور در این روستاها به یاری عشایر منطقه شتافتند.

امدادگران هلال احمر از ییلاقات «شاللو» ۶ نفر را تاکنون به مناطق پایین دست انتقال داده‌اند و ۱۰ نفر نیز به علت مراقبت از احشام راضی به ترک محل نشده‌اند.

اداره کل منابع طبیعی آذربایجان شرقی پیش از این در مورد ورود پیش از موعد عشایر به مراتع هشدار داده بود.

هواشناسی آذربایجان شرقی تبریز جوان بارش در شهرستان سراب را ۳۱ میلی‌متر اعلام کرده است.

گزارش تبریز جوان حاکی است، عشایر در شهرستان کلیبر نیز در ارتفعات این شهرستان در محصور برف و کولاک مانده اند و مشکلاتی را برای عشایر این مناطق نیز به وجود آورده است.

 

 

 

 

 

پایان پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

[ad_2]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.