کد خبر : 111436
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 4:40

ارسالی مخاطبان

انتقاد شهروندان از وضعیت نگران‌کننده آسفالت در منطقه ۲ تبریز

انتقاد شهروندان از وضعیت نگران‌کننده آسفالت در منطقه ۲ تبریز

به گزارش تبریز جوان در حالی‌که بارها از سوی مسئولان شهری وعده رسیدگی به معابر شهری داده شده، اما شهروندان همچنان با مشکلات جدی در حوزه زیرساخت‌های شهری روبه‌رو هستند. یکی از ساکنان منطقه ۲ تبریز با ارسال فیلم و مستندات به تحریریه ما، از وضعیت نامطلوب آسفالت خیابان‌ها گلایه کرده است. او  در پیام

به گزارش تبریز جوان در حالی‌که بارها از سوی مسئولان شهری وعده رسیدگی به معابر شهری داده شده، اما شهروندان همچنان با مشکلات جدی در حوزه زیرساخت‌های شهری روبه‌رو هستند. یکی از ساکنان منطقه ۲ تبریز با ارسال فیلم و مستندات به تحریریه ما، از وضعیت نامطلوب آسفالت خیابان‌ها گلایه کرده است.

او  در پیام خود با ضمیمه کردن فیلمی آورده است:
«این سومین بار است که هم فیلم می‌گیرم و برایتان ارسال می‌کنم، ولی متأسفانه تمایلی به نشان دادن اهمال‌کاری‌های سیستم فعلی مدیریتی شهرداری دیده نمی‌شود… دوبار قبل از وضعیت موجود، سوراخ‌ها و سمبه‌های پیمانکار آسفالت را معاونت عمران منطقه ۲ پوشانده و مرمت کرده. از هفته پیش هم ۴ تا سوراخ جدید باز شده.»

این شهروند معتقد است پیمانکار مربوطه، بدون نظارت کافی و با اجرای غیراستاندارد، زمینه‌ساز بروز دوباره مشکلات در همان نقاط ترمیم‌شده شده است. او از مدیریت منطقه خواسته تا با جدیت بیشتری به این موضوع ورود کند و صرفاً به اقدامات سطحی بسنده نکند.

بافت فرسوده آسفالت در برخی مناطق تبریز، نه‌تنها چهره شهر را مخدوش کرده، بلکه با افزایش خطرات برای خودروها و عابران، می‌تواند زمینه‌ساز حوادث تلخی باشد. انتظار می‌رود شهرداری تبریز به‌جای پاسخ‌های کلی، با شفافیت و برنامه‌ریزی دقیق، به مطالبه این شهروندان پاسخ عملی دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.