به گزارش تبریز جوان، طاهر روحی در جلسه بررسی برنامههای صنایع غذایی استان برای جهش تولید، اظهار داشت: تلاش برای افزایش کیفی و کمی تولید، وظیفه تمامی مسوولان است و در این مسیر باید با تمام توان و در چارچوب اختیارات قانونی از تولیدکنندگان حمایت کرد.
وی در ادامه از تدوین و آغاز اجرای برنامه تخصصی استان برای تحقق شعار جهش تولید خبر داد و افزود: با وجود مشکلاتی همچون تحریم و بیماری کرونا، بسیاری از برنامهریزیهای استان در زمینه جهش تولید، با همکاری بسیار خوب فعالان تولید و صنعت محقق شده است.
روحی همچنین با اشاره به فعالیت بیش از ۵۱۸ واحد تولیدکننده صنایع غذایی در استان عنوان کرد: بر اساس آخرین آمار بیش از ۲۲ هزار نفر در این واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند که با بررسیهای بهعمل آمده، این آمار در طی سال گذشته و امسال افزایش یافته است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی در همین راستا ادامه داد: انجمن صنایع غذایی استان برای جلسات آتی، آخرین آمار مربوط به واحدهای فعال حوزه صنایع غذایی استان همچنین تعداد شاغلان آنها را اعلام کند.
روحی همچنین بر ضرورت تسهیل عملیاتی تولید و حمایت از تولیدکنندگان توسط دستگاههای مسوول تاکید و از همت فعالان بخش خصوصی استان برای ایجاد خطوط تولید مواد ضدعفونی نیز قدردانی کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰