ارسال ۴۵ هزارکامیون بار به خارج از کشور/ رسیدگی به آسفالت تبریز به زنجان و تبریز به اهر
به گزارش تبریز جوان، اروجعلی علیزاده، ظهر امروز در نشست خبری با رسانههای استان با اشاره به فرارسیدن هفته دولت در شهریورماه اظهار کرد: ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای دو وظیفه در رابطه با حمل و نقل و راه دارد. حمل و نقل جادهای ۹۰ درصد بار کشور را جابه جا میکند/ ۱۹٫۵
به گزارش تبریز جوان، اروجعلی علیزاده، ظهر امروز در نشست خبری با رسانههای استان با اشاره به فرارسیدن هفته دولت در شهریورماه اظهار کرد: ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای دو وظیفه در رابطه با حمل و نقل و راه دارد.
حمل و نقل جادهای ۹۰ درصد بار کشور را جابه جا میکند/ ۱۹٫۵ میلیون تن در آذربایجانشرقی بار جابهجا شد
وی با بیان اینکه حمل و نقل جادهای قالب بر سایر حمل و نقل است، چراکه ۹۰ درصد از بارها از این طریق جابهجا شده و ۱۰ درصد از طریق ریل و بنادر و هوایی حمل میشود، افزود: سال گذشته باری که در سطح استان جابهجا شد در حدود ۱۹.۵ میلیون تن بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ادامه داد: تعداد ناوگان باری در استان ۲۵ هزار دستگاه است.
وی به اقدامات اخیر در رابطه با کالاهای اساسی و نهادههای دامی اشاره کرد و گفت: شرکتهای حمل و نقل کمک زیادی در این راستا کرده و یک تیم متشکل از سرپرستی و معاونت حمل و نقل استان تشکیل شد که تا الان ۸ هزار و ۸۵۰ به تناژ و ۱۶۰ هزار تن بار حمل کردهاند و از لحاظ حمل نهادههای دامی و کالای اصلی مشکلی ایجاد نشده است.
علیزاده با اشاره به اینکه پیرو مطالبات و اعتراضات رانندگان کشور و به تبع آن استان موضوع نرخ کرایه و در خواستهایی برای خدماتی که با افزایش قیمت در بازار اتفاق افتاده بود حل شد، تصریح کرد: بعد از بررسی چهار و نیم ماهه روش اخذ کرایه به روش تن کیلومتر رسید و بر حسب پیمایشی که روی هر کامیونی انجام داده و نوع پیمانهها به یک جمعبندی کلی رسیدیم که از آذر سال ۹۷ تا الان به تبریز جوان قابل قبول ساماندهی شده است.
اجرای روش تنکیلومتر/رسیدگی به درخواست رانندگان
وی اضافه کرد: در حال حاضر روش تن کیلومتر بازنگری شده و برای بازنگری به روز اقدام خواهیم کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بیان کرد: دومین درخواست رانندگان، تامین قطعات بود که دولت مقداری از آن را تامین کرد ولی کافی نبود، از اینرو با تکلیف دولت به وزارت صمت از مرداد سال ۹۷ تا الان ۱۰۵ هزار حلقه لاستیک بین رانندگان توزیع شده است.
وی ابراز کرد: ۲۴ هزار ناوگان باری و ۲ هزار و ۵۰۰ ناوگان مسافری در استان وجود دارد و از همکاران صمت استان تشکر داریم که اخیراً سهمیه را افزایش دادهاند.
جابهجایی ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار مسافر در آذربایجانشرقی
علیزاده ادامه داد: سال گذشته ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مسافر در جادههای استان جابهجا شد و در سالجاری تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جابهجایی مسافر انجام گرفته است.
وی بیان کرد: سفر برون مرزی انجام گرفته در حدود ۱۴ هزار و ۸۲۴ نفر بوده که اکثراً از مرز نوردوز و مرز جلفا به کشور همسایه و بالعکس بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان افزود: سال گذشته این عدد تردد در مرزها، ۴۸۸ هزار و ۲۱۲ نفر مسافر بود که از مرزها جابهجا شده است.
حمل ۴۵ هزار و ۶۱۹ کامیون بار به خارج از کشور
وی با بیان اینکه ۴۵ هزار و ۶۱۹ کامیون به خارج کشور بار بردهاند، گفت: با توجه به اینکه نوسازی ناوگان ۱۸ سال عمر مفید است ولی الان ما کامیونهایی داریم که بالای ۴۰ سال عمر دارند که این وضعیت ما را از متوسط کشور پایینتر نگهداشته است ولی در ناوگان عمومی در وضعیت یکسان کشوری هستیم.
وی متذکر شد: افزایش قیمت کامیون و کاهش توان خرید ناوگان باری از جمله مشکلاتی است که با پیگیریها به دنبال حل آنها هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان توضیح داد: سال گذشته فاینانسوری برای تامین منابع با ارائه تسهیلات برای تغییر ناوگان داشتیم که متاسفانه رغبت برای آن بسیار کم بود که البته علت عدم استقبال افزایش قیمت کامیون بود.
۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه در استان وجود دارد
وی به بخش راهداری در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار کیلومتر شبکهای راه در استان وجود دارد که از این میان ۲۳۶ کیلومتر آزادراه، ۵۶۷ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۳ کیلومتر راه اصلی و ۲ هزار و ۷۹ کیلومتر راه فرعی، ۱۰ هزار کیلومتر راه روستایی و بالای ۶ هزار کیلومتر خاکی وجود دارد و بقیه نیز در حال احداث است.
۷۰ درصد راههای روستایی آسفالت است
علیزاده ادامه داد: ۲ هزار و ۷۲۴ روستا در استان داریم که از نظر آسفالت و بهرهبرداری از آسفالت بالای ۷۰ درصد آنها از آسفالت بهرهمند هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، خاطرنشان کرد: ارزش راههای استان در حالت بهروز حدوداً ۲۵ هزار میلیارد تومان است که در بحث نگهداری در حالت استاندارد باید ۳ تا ۶ درصد ارزش راهها باید به نگهداری اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: این ۳ تا ۶ درصد نگهداری راهها چیزی در حدود سالانه یکهزار میلیارد تومان برای استان صرفاً برای نگهداری است که به علت نبود اعتبارات در حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که از این رقم در سال گذشته حدود ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار داده شد که در مجموع نسبت به شبکه، امکانات و منابع انسانی این رقم به ۲۲۰ میلیارد تومان رسید که حدوداً دو به هشت نیازها را برطرف میکند.
وی با تأکید بر اینکه راهداری عین پروژه عمرانی نیست، چراکه برای مثال راهی که در اثر برف بسته شده را نمیتوانیم، بگوییم بعدا باز خواهد شد، افزود: راهداری یک بحث اضطراری و حاکمیتی است.
۲۷۰ میلیارد تومان قرارداد آسفالت داریم
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان با بیان اینکه ۲۷۰ میلیارد تومان قرارداد آسفالت داریم، یادآور شد: در حال حاضر در ۱۳ محور اعم از تبریز به صوفیان، مرند، تبریز به آذرشهر، محور مراغه به هشترود، آزاد راه پیامبر اعظم(ص) و غیره عملیات آسفالتریزی داریم.
وی ادامه داد: آزادراه زنجان به تبریز تا بستانآباد زیر ترافیک رفته است، چراکه وضعیت آسفالت آنها مناسب نیست و از نظر روسازی با مشکل روبهرو است.
علیزاده خاطرنشان کرد: با پیگیری انجام گرفته یک سرمایهگذاری با قرارداد ۸۵ میلیارد تومان بسته شد که قرار است ۱۰۰ درصد اعتبار را خودشان تامین کنند و عملیات آسفالتریزی ۱۵ روزی است که شروع شده است.
علیزاده به آسفالتریزی مناطق میانه به سرچم، فیروزآباد و شروع عملیات آسفالت اشاره کرد و گفت: گردنه شیبلی، نوار مرزی، هریس، اهر به کلیبر عملیات آسفالت از ۱۵ خرداد شروع شده است که اکنون نزدیک به ۱۰۰ هزار تن رسیده است و تلاش میشود تا ۲۵۰ هزار تن خواهد برسد.
۶۳ نقطه حادثهخیز در آذربایجانشرقی
وی به اقداماتی از قبیل حذف نقاط پرحادثه اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶۳ نقطه پرحادثه شناسایی شده است که اخیراً ۱۰ پروژه در دستور کار بوده که این تبریز جوان در مجموع ۳۵ نقطه را پوشش میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان] بیان داشت: ما محدودیت منابع داریم ولی امسال یک طراحی انجام گرفت تا به تبع آن، ۴۶۶ دستگاه سنگین و نیمه سنگین را به دو قسمت تقسیم کردیم که ۵۰ درصد برای راههای شریانی و ۵۰ درصد به راههای روستایی است.
وی توضیح داد: تسطیح حرایم، شانهسازی، لکهگیری، رنگآمیزی، تعمیر گاردریلها، ساماندهی علائم افقی و عمودی انجام گرفته است که الان از یکهزار و ۳۰۰ کیلومتر شریان در حدود ۶۰۵ کیلومتر ساماندهی شده است.
افزایش آمار فوتی تصادفات در جادههای آذربایجانشرقی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، ابراز کرد: سال گذشته در تصادفات تعریف و توصیف خوبی نداشتیم به طوریکه سال گذشته ۶۳۲ نفر فوتی در اثر تصادفات داشتیم که نسبت به مقایسه کشوری ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی به آمار سال ۹۸ از فروردین تا ۲۲ مردادماه اشاره کرد و ادامه داد: فروردین سالجاری یک نفر افزایش فوتی نسبت به آمار مشابه سال گذشته داشتیم که ۴۳ نفر بود.
علیزاده ادامه داد: ۵۰ نفر فوتی در اردیبشهت سال گذشته وجود داشت که در اردیبهشت امسال، ۳۶ نفر فوتی بود.
وی گفت: در خرداد سال گذشته ۷۰ نفر فوتی و خرداد سالجاری ۵۶ نفر بود همچنین در تیرماه سال گذشته ۶۹ نفر فوتی و امسال ۶۱ نفر آمار فوتی در استان داشتیم.
وی در ادامه به تعداد فوتی مردادماه تا ۲۲ مرداد اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته تا ۲۲ مردادماه ۵۲ نفر فوتی داشتیم که این آمار الان به ۲۳ نفر رسیده است که در مجموع کاهش ۳ درصدی را نشان میدهد.
علیزاده یادآور شد: کمیسیون ایمنی راه به ریاست استاندار در استان و در کل کشور به ریاست وزیر کشور تشکیل شده است که این جلسات ماهانه تشکیل میشود که در این جلسات طرح ضربتی برای مرداد و شهریورماه تصویب و اجرا شد که نتیجه آن منجر به کاهش مجموع فوتی در تابستان است، چراکه ما در مرداد و شهریور سال گذشته نزدیک به ۱۵۲ نفر فوتی داشتیم.
وی با تاکید بر اینکه موضوع تصادف بسیار مهم است، تصریح کرد: مانیتورینگ بحث مهم جادهای است که برای این منظور ۲۴ دوربین نظارت تصویری، تجهیز کل محورهای مواصلاتی استان به سیستم آنلاین بر خط است برای ثبت ترددها وجود دارد که الان ۸۲ دستگاه کل آمار ترافیک را ثبت میکند. ///////
۵۸ دستگاه دوربین تخلفهای رانندگان را در آذربایجانشرقی ثبت میکند
وی افزود: استان دارای ۵۸ دستگاه دوربین سامانه برای ثبت تخلف رانندگی وجود دارد و ۴۰ دستگاه نیز در حال نصب است.
علیزاده به موضوع کنترل بار و کامیون بار جهت عدم حمل بار غیرمجاز روی جاده و پل اشاره کرد و گفت: برای رفع این مشکل، سیستم در حال توزین به صورت سیار وجود دارد و البته هر پاسگاه مجهز به سیستم باسکول میباشد.
وی تعداد مجتمعهای خدمات رفاهی در جادههای استان را ۴۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: ۱۹ مورد نیز در دست اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه در حال حاضر پلهای عابر پیاده از طریق بخش خصوصی احداث و نگهداری میشود، توضیح داد: ۱۰ پل با اعتبار دولتی و پنج پل از طریق بخش خصوصی احداث خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: راهداری استان دارای پنج معاینه فنی و ۶ خط است و ۸۳ تردد شمار وجود دارد که سال گذشته حدود ۲۵۹ میلیون تردد در سطح راههای استان ثبت کرده است و در چهارماهه سالجاری نیز ۹۳ میلیون تردد را ثبت شده است.
علیزاده، دو کمیسیون رسیدگی تخلفات رانندگی و کمیسیون ماده ۱۱ را مورد اشاره قرار داد و در این باره گفت: این دو کمیسیون به تخلفات رانندگی رسیدگی میکند و حتی سامانه ۱۴۱ در سطح کشور به عنوان سامانه “شهراه” تعریف شده است که اگر در طول سفر راننده حرکات غیرصنفی انجام داد میتوان به این سامانه شکایت کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰