رویس: مقابل بارسلونا اعتمادبهنفس نداشتیم :: تبریز جوان

کد خبر: ۱۶۵۲۲۶۵/۵۲ زمان: ۱۴:۳۴ ۱۳۹۸/۰۹/۰۷ بازدید: ۱,۳۶۵ مارکو رویس، ستاره آلمانی دورتموند، معتقد است که این تیم اعتماد به نفس کافی را در بازی برابر بارسلونا نداشته است. به گزارش “تبریز جوان”، دورتموند دیشب در ورزشگاه نیوکمپ مهمان بارسلونا بود. شاگردان لوسین فاوره نتوانستند نمایش خوبی از
کد خبر: ۱۶۵۲۲۶۵/۵۲
زمان: ۱۴:۳۴
۱۳۹۸/۰۹/۰۷
بازدید: ۱,۳۶۵
مارکو رویس، ستاره آلمانی دورتموند، معتقد است که این تیم اعتماد به نفس کافی را در بازی برابر بارسلونا نداشته است.
به گزارش “تبریز جوان”، دورتموند دیشب در ورزشگاه نیوکمپ مهمان بارسلونا بود. شاگردان لوسین فاوره نتوانستند نمایش خوبی از خود ارائه دهند و در نهایت با نتیجه ۳-۱ مقابل بارسلونا شکست خوردند. دورتموند با شکست دیشب ۷ امتیازی باقی ماند و حالا صعودش به مرحله بعد در حاله ای از ابهام قرار گرفته است.
مارکو رویس اما معتقد است که دورتموند فاقد اعتماد به نفس کافی در برابر بارسلونا بوده است. او در این باره گفت: ” مطلع بودیم که کار بسیار دشواری را مقابل بارسلونا خواهیم داشت. در انتقال توپ خوب عمل کردیم اما نتوانستیم در فاز هجومی خوب ظاهر شویم. وقتی در منطقه هجومی زمین توپ را از دست میدهیم باید باهوش تر از اینها عمل کرده و سریعا پرس کنیم؛ اتفاقی که در بازی دیشب رخ نداد. فعلا شرایط ما آنطور که میخواستیم پیش نرفته است. ما همیشه برای پیروزی پا زمین می گذاریم اما در بازی مقابل بارسلونا اعتماد به نفس لازم را نداشتیم و به همین دلیل شکست خوردیم.”
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰