کد خبر : 25241
تاریخ انتشار : پنجشنبه 5 تیر 1399 - 11:01
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای راه‌اندازی پروژه ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی بسته هستند

راه‌اندازی پروژه ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی

راه‌اندازی پروژه ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی

به گزارش تبریز جوان، غلامرضا شریفی اظهار داشت: در راستای توسعه خدمات الکترونیکی و به‌منظور تکریم مودیان و کاهش ترددهای غیرضروری، طرح ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی برای مودیان محترم مالیاتی استان در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir راه‌اندازی شده است. شریفی با اشاره به اینکه هم‌اکنون اکثر خدمات مالیاتی به‌صورت الکترونیکی به مودیان


به گزارش تبریز جوان، غلامرضا شریفی اظهار داشت: در راستای توسعه خدمات الکترونیکی و به‌منظور تکریم مودیان و کاهش ترددهای غیرضروری، طرح ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی برای مودیان محترم مالیاتی استان در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir راه‌اندازی شده است.

شریفی با اشاره به اینکه هم‌اکنون اکثر خدمات مالیاتی به‌صورت الکترونیکی به مودیان ارائه می‌شود،گفت: پروژه ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی از تازه‌ترین اقدامات سازمان است که به‌منظور توسعه دولت الکترونیک و پیشبرد اهداف و برنامه‌های سازمان در حوزه مکانیزاسیون فرآیندها اجرایی شده و هم‌اکنون مودیان محترم مالیاتی با تائید و ارسال فرم الکترونیکی «درخواست استفاده از خدمات الکترونیکی ابلاغ و مدیریت درخواست‌ها» که از کانال‌های مختلف الکترونیکی سازمان در دسترس قرار گرفته از این خدمت نوین بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این ابلاغ اوراق مالیاتی به‌صورت فیزیکی و با مراجعه به محل کسب و یا اقامتگاه قانونی شخص انجام می‌گرفت، یادآور شد: مودیان محترم مالیاتی می‌توانند با مراجعه به سامانه مذکور از آخرین اوراق مالیاتی تشخیص یا قطعی مالیات بر عملکرد و ارزش افزوده خود مطلع شوند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، افزود: برای اشخاص حقیقی که دارای پرونده‌های مالیاتی متعدد مشاغل هستند، تسلیم درخواست صرفا برای یکی از پرونده‌های مالیاتی کفایت می‌کند؛ در مورد پرونده‌های مشارکتی فرم درخواست بهره‌مندی از خدمات الکترونیکی باید توسط شریک اصلی تائید و ارسال شود و در مورد اشخاص حقوقی درخواست فوق‌الذکر باید توسط مدیر شرکت یا یکی از صاحبان امضای مجاز شرکت تسلیم شود.

وی با تاکید بر اینکه ابلاغ الکترونیکی تمام پیامدهای ابلاغ واقعی را در بر خواهد داشت، خاطرنشان کرد: اوراقی که در سامانه‌های مالیاتی مربوط صادر می‌شود، به‌طور خودکار در حساب کاربری متقاضیان ابلاغ الکترونیکی بارگذاری می‌شوند و همزمان پیامک اطلاع‌رسانی به تلفن همراه مودی ارسال خواهد شد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php