دلالان آگهی در رسانهها؛ این بار با دکوری اتوکشیده میآیند
به گزارش پایگاه خبری تبریز جوان،چندی پیش طی یادداشتی به تحلیل و بررسی «دورهگردی برخی ورشکستگان شبه رسانه ای در ادارات دولتی» پرداختیم و نهادهای نظارتی استان را نسبت به ورود در این مسأله خواستار شدیم، که خوشبختانه تحرکاتی نیز صورت گرفته است، اما صد افسوس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که در رأس آن جناب آقای سیدناظمی به عنوان فردی فرهنگی، ادبی و رسانهای قرار دارد، واکنشی صریح و قاطع نسبت به این افراد شبهرسانهای نداشته است.
راهاندازی انجمنی کذایی با عنوان «انجمن صنفی کارفرمایی دفاتر نمایندگی روزنامه های سراسری استان» در محافل رسانهای استان با واکنشهای مختلفی همراه بوده است، اما چرا مدیرکل محترم ارشاد تاکنون نسبت به این مطالبه بهحق اهالی رسانه موضعی جدی نداشته است؟ برای ما نیز قابل درک نیست.!
جالب است بدانید که راه اندازی این انجمن با پیگیری تعدادی ورشکسته رسانهای در تبریز و با اهداف خاص سودجویانه از مسیر اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان پیگیری شده. مجوزی که اگر بدون استعلام از مرجع اصلی رسانه های استان؛ یعنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده، فاقد وجاهت قانونی است.
همانطور که در یادداشت قبلی نیز عنوان شد؛ اساسنامه این انجمن غیرقانونی کاملا مؤید اهداف سودجویانه مؤسسان آن است؛ چنانکه در بندهای مختلف از جمله تبصره ۲ ماده ۲۱ و بند های ۹ و ۱۲ ماده ۳۳ کاملا نشان می دهد که هیأت مؤسس این انجمن به دنبال چه اهدافی بوده و است.!
در بخشی از تبصره ۲ ماده ۲۱ اساسنامه این انجمن آمده است: « هیات مدیره مجاز است از ۵۰ درصد درآمدهای تولیدی ناشی از عقد پیمان ها و تفاهمنامه ها و همچنین به میزان ۳۰ درصد از محل جذب منابع ( اعم از دولتی، خصوصی و …) بهره مند باشد.» پرواضح است که مؤسسان انجمن به دنبال تشکیل یک دورهمی با حضور اعضای خاص هستند تا بتوانند بدون هیچ مزاحمتی به اقدامات خارج از عرف خود تداوم بخشند.
کیسه جدید این دلالان رسانهای در قامت سرپرستی نشریات سراسری در استان؛ با دورگردی در ادارات دولتی و فعالان بخش خصوصی پر میشود، چنانکه در دیدارهای مختلفی که هیات مدیره خودخوانده این انجمن با مدیران کل نهادهای مختلف داشتهاند، پیشنهاد تفاهمنامه و برگزاری جشنواره رسانه ای داده شده است. به عنوان مثال در دیدار با مدیرکل تامین اجتماعی جشنواره «بیمه و رسانه» پیشنهاد می شود، در دیدار با شهردار یکی از مناطق تبریز جشنواره «شهر و رسانه» و در دیدار با مدیرکل جهاد کشاورزی جشنواره «رسانه و کشاورزی»! شاید این افراد به دنبال کشف رابطه شاپورها و شاهرخها با گوجه فرهنگی در جهاد کشاورزی هستند!
آیا مدیران کل نهادهای دولتی نمی دانند که رسانه های دارای مجوز در حوزه مسؤولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و برگزاری جشنواره های رسانه ای تنها با تولیت ادارات کل این وزارتخانه و خانه های مطبوعات استان ها اجرایی می شود؟
اما خبرها حاکی از اصرار این انجمن برای جذب امتیازات ویژه دارد، حال سؤال اینجاست که سرپرستان روزنامه های سراسری در استان چه گلی بر سر این خطه از ایران اسلامی زده اند؟ آیا نقشی جز جذب آگهی و دلالی برای مدیران مسؤول تهراننشین خود دارند؟ آیا این افراد نقشی جز جذب منابع استان و انتقال آن به دیگر استانها داشته اند؟ این افراد که گاهی هر یک چندین روزنامه را سرپرستی می کنند، کدام درد استان و تبریز را در رسانه های سراسری منعکس کرده اند و منشاء خیر برای آذربایجان شده اند؟
طبیعی است که این دلالان رسانهای با دکوری اتوکشیده و ظاهری موجه اما سابقهای سیاه! به دنبال منافعی هستند که مطبوعات محلی را به ورطه نابودی می کشاند. امید است مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی که شناخت دقیقی از رسانه های استان و فعالان حقیقی این عرصه دارد، تا دیر نشده قائله دلالان آگهی این انجمن کذایی را جمع کند و شاید وجهه مطبوعات آذربایجان از لوس حضور افراد معلوم الحال پاک شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰