دفن زباله پس از سالها همچنان یکی از معضلات شهری است/ بخش عمده مشکلات قصور در انجام وظایف قانونی است

به گزارش تبریز جوان، محمدحسین صومی امروز در جلسه بررسی وضعیت بهداشت محیط استانهم با بیان اینکه دفن زباله پس از سالها همچنان یکی از معضلات شهری است، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی نقشه راهی را برای ارتقای سطح بهداشت محیط در استان تدوین کرده است که بر اساس آن اقدامات عملی نظیر کاهش تولید
به گزارش تبریز جوان، محمدحسین صومی امروز در جلسه بررسی وضعیت بهداشت محیط استانهم با بیان اینکه دفن زباله پس از سالها همچنان یکی از معضلات شهری است، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی نقشه راهی را برای ارتقای سطح بهداشت محیط در استان تدوین کرده است که بر اساس آن اقدامات عملی نظیر کاهش تولید زباله، افزایش تفکیک از مبدأ، اصلاح دفن زباله، جمعآوری زباله حاشیه جادهها و توسعه شبکه فاضلاب روستایی تا پایان امسال باید انجام شود.
تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی نیز در این جلسه دیدگاههای خود را در خصوص ارتقای وضعیت بهداشت محیطی در استان ارائه کردند.
محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی نیز بر اهتمام جمعی مسئولان برای ارتقای سطح بهداشت محیط در استان و فرهنگسازی در این خصوص تأکید کرد و گفت: نیازمند برداشتن گامهای متفاوت در این زمینه هستیم.
وی گفت: بهداشت محیط یک موضوع فرابخشی است که حرکت جمعی همه دستگاهها و کار فرهنگی و اجتماعی را میطلبد.
پورمحمدی افزود: بهبود وضعیت بهداشت محیط نیازمند برداشتن گامهای متفاوت است که البته این امر نافی وظایف ذاتی دستگاههای مسئول در این زمینه نیست.
وی با تأکید بر اهتمام فوقالعاده دستگاهها برای ارتقای بهداشت محیط در استان، گفت: همه دستگاهها باید برای داشتن استانی پاک از نظر محیطی، همپیمان شوند.
پورمحمدی از دستگاههای مسئول در این زمینه خواست تا برنامههای عملیاتی خود را در خصوص ارتقای بهداشت محیط بویژه در حوزههایی نظیر مدیریت پسماند، بازچرخانی آب و پاکسازی حاشیه جادهها ارائه کنند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد را در این زمینه ضروری دانست و گفت: فرهنگسازی و جلب مشارکت عمومی نیز مورد توجه دستگاههای مسئول قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه بخش عمده مشکلات این حوزه ناشی از قصور در انجام وظایف قانونی است، افزود: اگر همه دستگاهها به وظایف ذاتی خود به طور کامل عمل کنند بخش قابل توجهی از مشکلات قابل حل است.
جواد رحمتی با اشاره به وضعیت دفن زبالهها و نخالههای ساختمانی در استان، گفت: این کار حتماً باید با مجوز و توسط افراد دارای صلاحیت انجام شده و قابل پیگیری باشد.
وی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت دفع فاضلاب در روستاهای حاشیه سدها، پاکسازی حاشیه جادهها از زباله و نخاله و فرهنگسازی توسط سازمانهای مردمنهاد شد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/ر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰