علیرضا ایمانلو امروز در گفتو گو با تبریز جوان اظهار داشت: با پایداری و عدم قطعی برق در استان، مشکل قطعی یا افت فشار آب نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در خصوص وضعیت کلی آب شرب استان از نظر تولید و مصرف گفت: با توجه به اینکه در سطح کشور و استان با خشکسالی مواجه هستیم بحث کاهش سطح بارندگی نیز وجود دارد که در سطح کشور این کاهش ۵۰ درصد بوده و در سطح استان ۲۳ درصد تخمین زده می شود حتی با تغییر نوع بارندگی نیز مواجه بودیم که سطح بارش برف به شدت کاهش یافته است و همچنین با افزایش درجه حرارت نسبت به سالهای گذشته روبهرو بودیم که طبیعتا افزایش مصرف را به بار خواهد داشت.
۵۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب در تبریز مصرف می شود
ایمانلو افزود: در شهر تبریز تبریز جوان مصرف آب در هر ثانیه ۵۴۰۰ لیتر بر ثانیه است که در زمان پیک مصرف به ۵۷۰۰ لیتر برثانیه می رسد که با برنامه های کوتاه و بلند مدت مشکل کمبود نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: مردم با رعایت الگوی مصرف درست و استاندارد و با ۱۵- ۱۰ درصد صرفه جویی که حدود ۵۷۰ لیتر در ثانیه صرفه جویی می شود که معادل ۳۰ چاه آب می شود در این راه به تنش آبی کمک خواهند کرد تا از این مرحله هم بهخوبی و خوشی عبور کنیم.
ایمانلو افزود: خوشبختانه با تدابیر خوب و کارشناسی و حفر چاه ها و مهندسی معکوس سعی گردیده این کم آبی به حداقل برسد.
وی یادآور شد: ۵ شهر و ۲۴۳ روستا در وضعیت قرمز قرار دارند که در زمان تنش آبی با مشکل مواجه خواهند شد که با برنامه ریزهای انجام شده امیدواریم به مشکلات غلبه کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: تبریز جوان تولید آب کل استان ۹ مترمکعب و تبریز جوان مصرف هم ۸.۵ مترمکعب است و هر فرد بالای ۲۳۰ لیتر در شبانهروز آب مصرف میکند که در پیک مصرف نزدیک به ۲۵۰ میرسد که بالاتر از استاندار کشور و جهان است.
ایمانلو تاکید کرد: روی هم رفته وضع تولید آب در استان خوب است ولی مصرف هم باید مطابق با استاندارد های در نظر گرفته شده باشد.
۱۸.۵ درصد آب تولیدی هدر می رود
وی در خصوص هدر رفت آب در سطح استان گفت: در دو حوزه با هدر رفت آب روبرو هستیم از جمله ۱۱.۵ درصد پوسیدگی و خرابی شبکه ولوله ها و ۱۸.۵ درصد انشعابات غیرمجاز درسطح استان است و با اشاره به اینکه استاندارد متوسط هدر رفت آب در کل کشور ۲۴ درصد است که نسبت به آمار کشور وضعیت ما خوب می باشد ولی نیاز است در بحث کنترل فشار، اصلاح شبکه و پیگیری و حذف انشعابات غیرمجاز کارهای جامع و بسیاری از این دست انجام دهیم.
ایمانلو تاکید کرد: برای جلوگیری از هدر رفت آب بحث زونبندی کل شهر و تعدیل فشار و همچنین تعویض لولههای پوسیده مطرح می باشد که با بررسی و تلاش های متخصصان در شرکت آب و فاضلاب، اصلاح شبکه در حال پیگیری و انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به قیمت تمام شده تولید آب افزود: به دلیل پلکانی و مناسب نبودن قیمت با کاهش درآمد مواجه هستیم که این امر نگهداری تجهیزات و به روزرسانی آنها را با مشکل مواجه کرده و امیدواریم با تدبیر مسئولان کلان کشور و استان بتوانیم مشکلات رو حل کنیم.
قیمت تمام شده هر متر مکعب آب ۱۶۰۰۰ ریال عرضه ۷۵۰۰ ریال
مدیرعامل آب و فاضلاب استان آذربایجانشرقی با اشاره به قیمت تمام شده و فروش آب توزیعی یادآور شد: بهطور متــوسط هر متر مکعب آب شرب ۱۶ هزار ریال برای مصرفکننده خانــگی به قیمت ۷۵۰۰ ریال عرضه میشود، این در حالی است که هر بطری ۱.۵ لیتری آب بستهبندی شده موجود در بازار حدودا به مبلغ ۳ هزار تومان است که مبلغ مابهالتفاوت و رقم کسری از تسهیلات و نوسازی اصلاح تامین میشود.
ایمانلو گفت: از تمام شهروندان تقاضا میشود با رعایت الگوی مصرف آب و مصرف بهینه آن، شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجانشرقی را در مسیر گذر از بحران آب و خدماترسانی مطلوب یاری کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی، اظهار داشت: بهینهسازی و تغییر الگوی مصرف در بخش آب شرب استان همواره مورد تاکید بوده است و این شرکت خود را ملزم به اتخاذ تمهیدات و برنامهریزی برای استفاده درست آب شرب توسط مشترکان کرده است.
ایمانلو در ادامه به صرفهجویی در مصرف آب و رعایت الگوی مصرف تاکید کرد و از شهروندان درخواست کرد توصیههای شرکت آب و فاضلاب استان را جدی بگیرند تا در خصوص آب مصرفی دچار مشکل نشوند.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰