۹ دی و درسهایی که به ما آموخت/ ۹ دی تجلی عشق به ولایت
تبریز جوان– موسی کاظمزاده: یک دهه از فتنه سال ۸۸، فتنهگران علیه ملت ایران میگذرد. در واقع ملّت ایران در ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و بیعت دوباره با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظّم رهبری حماسهای جاودان را در تاریخ انقلاب آفریدند. مقام معظم رهبری در خصوص حضور میلیونی مردم در
تبریز جوان– موسی کاظمزاده: یک دهه از فتنه سال ۸۸، فتنهگران علیه ملت ایران میگذرد. در واقع ملّت ایران در ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و بیعت دوباره با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظّم رهبری حماسهای جاودان را در تاریخ انقلاب آفریدند.
مقام معظم رهبری در خصوص حضور میلیونی مردم در این حماسه تاکید داشتند: «اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است. حماسهای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامهریزی عدهای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود اما در این روز حماسی یک بار دیگر امت اسلامی با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند.»
از این رو برای رسیدن به واقعیتهای فتنه سال ۸۸ و چیستی مهمترین درسها و دستاوردهای حماسه ۹ دی گفتوگوی با جمعی از فعالان دانشجویی استان آذربایجانشرقی صورت گرفته که از منظرتان میگذرد.
روشنگری فتنه ۸۸ برای نسل امروز برای جلوگیری از فتنههای آینده دشمنان
دبیر هیات نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز محمدحسین کاظمی در این ارتباط در گفتوگو با تبریز جوان با بیان اینکه با یادآوری فتنه ۸۸ برای نسل امروز میتوان در آینده از فتنههای دشمنان جلوگیری کرد، گفت: این ایام نباید به فراموشی سپرده شود و لزوم بزرگداشت این روز باید از تاریخ یاد بگیریم اگر روشنگری نکنیم و اگر برای این روز بزرگداشت برگزار نکنیم، اصل این روز فراموش میشود که البته در تاریخ نیز بسیار افتاده که کارها و مناسبتها تحریف شده و برخی سودجویان از آن استفاده سیاسی کردهاند.
این فعال دانشجوی استان در ادامه با اشاره به ماهیت حماسه ۹ دی اظهار داشت: روز ۹ دی که میتوان از آن به عنوان انقلاب سوم نیز یاد کرد و در حقیقت روز بصیرت عوام بود که در آن روز بسیاری از مردم عوام بصیرتر از خواص جامعه برای مقابله با غده سرطانی که هدف اصلیشان براندازی حکومت جمهوری اسلامی بود مقابله کردند. که البته این هدف پلید از شعارهای مزدوران خارجی کاملا واضح بود شعار ” انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است”.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نقش مردم آذربایجان و به خصوص تبریزیها در خلق این حماسه یادآور شد: در یک روز پیش از حماسه ۹ دی و به عبارت دیگر در ۸ دی مردم آذربایجان و به خصوص تبریز با حضور گستردهای که داشتند، سیلی محکمی را به گوش فتنهگران و حامیان فتنه زدند و البته شعارهای خودشان را که ” آذربایجان اویاخدی انقلابا دایاخدی ” و ” آذربایجان جانباز خامنهای دن آیریلماز” رو در عمل نشان دادند.
مهمترین درس حماسه ۹ دی بصیرت و حفظ ارزشهای اسلامی است
محمدرضا بهگام فعال دانشجوی دانشگاه تبریز نیز در این باره در گفتوگو با فارس در تبریز در پاسخ به این پرسش اینکه ۹ دی یادآور چه چیزی است و شما به عنوان یک فعال دانشجویی چه تحلیلی از فتنه سال ۸۸ دارید؟ اظهار داشت: در فتنه سال ۸۸ تعدادی از خواص با طرح تقلب در انتخابات میخواستند، موجب براندازی نظام جمهوری اسلامی شوند که ملّت ایران در نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و بیعت دوباره با آرمان های امام خمینی(ره) و مقام معظّم رهبری بار دیگر تمام توطئه های دشمنان را نقش بر آب کردند.
دبیر سابق سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز در ادامه با بیان اینکه حفظ انقلاب اسلامی و ناکامی جریان فتنه از جمله مهمترین دستاوردهای روز ۹ دی سال ۸۸ بوده است، تصریح کرد: مهمترین درس حماسه ۹ دی ولایتمداری ملت ایران است که همواره بر پایه اندیشههای ناب امام(ره) و مقام معظّم رهبری آماده جانفشانی بوده و هستند که نمونه بارز این امر حضوربه موقع ملت ایران در فتنه اخیر بود که بار دیگر آن را تبدیل به فرصت کردند.
این فعال دانشجوی آذربایجان شرقی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه امروز دشمنان این انقلاب با ترفندهای مختلف نمی خواهد این انقلاب رشد کند، یادآور شد: نباید فراموش کنیم این است که دشمن به آسیب از بیرون دیگر اعتقادی ندارد، دشمن در طول بیش از ۴۰ سال در این زمینه تلاش کرده به هیچ جایی نرسیده است، چرا که انقلاب از بیرون بیمه شده، دشمننان در صدد متلاشی کردن این انقلاب از درون هستند، آسیبی که یک مسوول داخلی می تواند به کشور وارد کند. هیچ فرد خارجی توان آن را ندارد. مسوولان ضعیف النفس داخلی بدانند، اگر آنها فتنهای را شروع کردند، دیگر مدیر جریانات نخواهند بود، دشمنان کشور هستند که آن را مدیریت می کنند، از این رو آسیبی که در فتنه ۸۸ و فتنه و آشوب اخیر بر کشور وارد شد، نتیجه آن است.
وی تاکید کرد: حرکت مردم در حماسه ۹ دی سال ۸۸ و امسال یادآور بصیرت، ولایتمداری و مقاومت ملت ایران در برابر توطئههای بیگانگان است. آن چیزی که در این راستا قابل تامل است اینکه آن جوانانی که بازی خوردند و در خیابانها علیه کشور شعار دادند، امروز باید به این فکر کنند که چه هزینه گزافی بر ملت تحمیل کردند که باید امروز فشار تحریم ها را تحمل کنند.
حماسه ۹ دی هرگز از حافظه تاریخ ایران پاک نخواهد شد
محمدصادق نبائی تبریز دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب هم در این ارتباط در گفتوگو با گزارشگر فارس در تبریز در پاسخ به این سووال اینکه فلسفه شکل گیری حماسه ۹ دی چه چیزی بوده است؟، اظهار داشت: حماسه ۹ دی روزی است که هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد و از این رو با برپایی با شکوه سالروز این حماسه در هر سال در مناطق مختلف کشورمان می توان پیام این حماسه را به آیندگان منتقل کرد.
این فعال دانشجوی استان آذربایجان شرقی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه حماسه ۹ دی حماسه فراموش نشدنی در تاریخ انقلاب است چرا که یدالله فوق ایدهم را به معنای واقعی کلمه شاهد بودیم، اضافه کرد: ۹ دی حماسهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است و از این رو نباید این روز سرنوشت ساز در تاریخ کشورمان رو به فراموشی سپرده شود، بنابراین در اغتشاشات اخیر نیز ملت ما با تبعیت از مقام معظم رهبری و یوم الله حماسه ۹ دی با آمدن به صحنه دشمنان را ناامید کردند.
این فعال دانشجویی اضافه کرد: مردم ولایی ایران اسلامی با پیروی از اهل بیت(ع) و منویات رهبری همیشه در راه تحقق آرمان های انقلاب ایستادهاند، بنابراین فتنه گران، فتنه سال ۸۸ هدفشان آشوب و اخلال در نظام نبود، بلکه آن گمراهان هدفشان خدشهدار کردن نهضت حضرت اباعبدالله حسین علیه السلام بود، چون اتاق فکر آنها این را می دانستند که هویت شیعی بر دوپایه نهضت حسینی و قیام مهدوی استوار است.
ایستادگی ملت ایران پای آرمانهای انقلاب
میلاد عبدی فعال دانشجوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در گفتوگو با تبریز جوان با تاکید بر اینکه ملت ایران همیشه و در همه حال پای آرمان های انقلاب ایستاده اند، گفت: ۹ دی روز بصیرت و روز میثاق با ولایت است و از این رو ملت ایران با درس گرفتن از تاریخ و منویات مقام معظم رهبری با حفظ انسجام و وحدت همیشه و در همه حال نقشه های شوم و توطئه های دشمنان را نقش بر آب کرده اند.
این فعال دانشجوی استان آذربایجانشرقی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه حماسه ۹ دی، تجلی بصیرت و هوشمندی ملت ایران بوده است، تصریح کرد: در این روز مردم علیه ساختار شکنانی که مترسک و آلت دست دشمن شده بودند و بر ضد منافع ملت و نظام اسلامی طغیان کرده بودند، پاسخی محکم و متقن دادند که برای همیشه در تاریخ کشورمان ماندگار خواهد بود.
به گفته این فعال وی؛ مردم با رشادت و حماسه آفرینی خود به همگان این موضوع را اثبات کردند که پشت عقاید و آرمانهای خود ایستادهاند و با هوشمندی هرچه تمام، خط بطلانی بر ذهنیت متوهمانی که فکر توطئه افکنی و فتنهانگیزی و ایجاد شکاف بین مردم و حکومت دارند، میکشند و علیه باطل قیام میکنند.
۹ دی نشان از وفاداری ملت ایران به انقلاب
مجید علیجانی فعال دانشجوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه نیز در این خصوص در گفتوگو با تبریز جوان با تاکید بر اینکه حماسه ۹ دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران برای وحدت، انسجام و همدلی میان اقشار مختلف بود، اظهار داشت: ملت ایران با خلق حماسه ۹ دی بار دیگر به دشمنان این انقلاب اثبات کردند که همیشه و در همه حال پای آرمان انقلاب و ارزش های اسلام آماده جانفشانی هستند.
این فعال دانشجوی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: ۹ دی یکی از روزهای ماندگار در تاریخ انقلاب است و مهم ترین درس هایش، خطاب به مفسدان و خائنان به نظام مقدس است، اینکه نباید اصل دین، نظام مقدس اسلامی و هم چنین اصل ولایت فقیه را زیر سووال برند.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم ایران نباید فتنه سال ۸۸ را به فراموشی بسپارند، یادآور شد: آن ایام دوران سختی برای انقلاب بود، انقلابی که از عاشورا درس ایستادگی گرفته بود، شاهد این بود که در همان خیابان هایی که یاران حسینیِ و خمینی، خون هایشان ریخته شده بود، یک عده آمدند و به شعائر حسینی توهین کردند.
مردم آذربایجان پیشگام حرکتهای انقلابی است
مهدی عبدزاده، دیگر فعال دانشجوی دانشگاه تبریز هم در این باره در گفتوگو با تبریز جوان حماسه ۹ دی را نقطه عطفی برای ایستادگی ملت ایران در مقابل دشمنان و استکبار جهانی بیان کرد و افزود: حماسه ۹ دی به نوعی جلوه بصیرتافزایی و ولایتمداری مردم ایران در حفظ و احیای ارزش های دینی و انقلابی بود و طبق روال همیشگی مردم آذربایجان در خلق حماسه ۹ دی آغازگر یک حرکت بزرگ شدند.
وی در جواب این پرسش که چرا این حماسه هر ساله گرامی داشته شود، تصریح کرد: از آنجایی که هر زمانی یزید زمانه خود را دارد، پس نیاز است حماسه حسینی آن در ادوار مختلف تکرار شود و حماسه ۹ دی برای این دوران از زمان یک سیلی به جا و مهم بر صورت یزید زمان آمریکا، اسرائیل و ستون پنجم آنها است.
با این وجود؛۱۰ سال از خلق حماسه ۹ دی توسط ملت ایران می گذرد و در واقع در نهم دیماه ۱۳۸۸ مردم ولایتمدار ایران اسلامی و در راس آنها در ۸ دی همان سال مردم شهر تبریز حماسهای بزرگ آفریدند که نتیجه آن پایان فتنهای بود که دشمنان انقلاب اسلامی علیه ملت ایران کشیده بودند و به عبارت دیگر روز نهم دیماه برای ملت ایران، مصداق «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا» بود، و از این رو یادآوری و گرامیداشت این روز یوم الله می تواند کشورمان از بسیاری از توطئه دشمنان بی اثر و بیمه نماید.
به سخن دیگر مردم در ۹ دی حماسه عاشورایی آفریدند و به سخن دیگر این روز خط بطلان بر فتنه ۸۸ توسط ملت بود، فتنهای که با عدم تمکین در برابر قانون آغاز و به اهانت به مقدسات ختم شد و شادی دشمنان انقلاب و تلخ کامی دوستان و دلسوزان انقلاب را بهدنبال داشت.
در واقع حرکت مردم در حماسه ۹ دی، یادآور میثاق یاران امام حسین (ع) با ایشان بود که ملت ایران در ۹ دیماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری حماسهای جاودان و به یادماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند.
انتهای پیام/ ۶۰۰۲۳ /
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰