۴۵ هزار مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی/انصراف ۵ مدیرکل سازمان بهزیستی شامل بند یک تعارض منافع
به گزارش تبریز جوان،کاظم نظمده پیش از ظهر امروز در سومین جلسه شورای مدیریتی اداره کل بهزیستی آذربایجانشرقی اظهار کرد: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی بوده و اگر این سازمان نبود الان خیلی از مشکلات روی زمین مانده و مشکلات اقتصادی و اجتماعی و امنیتی پدید آمده است. ۴۵ هزار مرکز غیردولتی تحت نظارت
به گزارش تبریز جوان،کاظم نظمده پیش از ظهر امروز در سومین جلسه شورای مدیریتی اداره کل بهزیستی آذربایجانشرقی اظهار کرد: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی بوده و اگر این سازمان نبود الان خیلی از مشکلات روی زمین مانده و مشکلات اقتصادی و اجتماعی و امنیتی پدید آمده است.
۴۵ هزار مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی/۱۷۰۰ مرکز غیردولتی بهزیستی در آذربایجانشرقی
وی با بیان اینکه بیش از ۴۵ هزار مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی در کل کشور هست که یک هزار و ۷۰۹ مورد آن در آذربایجانشرقی است، گفت: این یک طرفیت بزرگی از لحاظ برونسپاری و اشتغالزایی از سوی بهزیستی است به طوریکه ما باری بر دولت وارد نکردهایم بلکه باری هم از دوش آنها برداشتهایم.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی منجر به بسترسازی برای بخش خصوصی شده است زیرا این سازمان بعد از انقلاب در حدود ۲۷ هزار شاغل دارد ولی در بخش خصوصیهای خود بیش از ۴۵ هزار نفر اشتغالزایی کرده است.
وی، به اقدامات بهزیستی در جلوگیری از نابینایی افراد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با کارهای انجام گرفته، نابینایان تحت پوشش بهزیستی به ندرت به ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.
نظمده افزود: خدا قوت به بهزیستی میگویم که خوب کار کرده و برای جامعه اثربخشی بسیار داشته است زیرا اگر این تلاشها نبود الان مشکلات عدیدهای داشتیم.
وی با تاکید بر اینکه نباید خدمات انجام گرفته بهزیستی ما را مغرور کند، تصریح کرد: هنوز کارهای زیادی روی زمین مانده است که حاصل تراوش و دانش خود مردم است که ما علم آن را برداشتهایم.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی یادآور شد: زمانی که شعار معتاد یک بیمار است ارائه شد،خیلی از دستگاهها به ما میخندیدند ولی کارها انجام شد و الان معتاد در جامعه یک بیمار تلقی میشود.
وی ابراز کرد: شاید در ۳۰ سال گذشته در بخش پیشگیری موقع اقدام وجود نداشت ولی الان دیگر زمان برای اقدام است.
نظمده متذکر شد: امروز سازمان به سمت شفافسازی فعالیتها میرود زیرا گروه هدف ما با گروه هدف ۳۰ سال پیش فرق کرده و الان مطالبهگر هستند.
بخشنامه تعارض منافع، مچگیری نیست شفافیت است
وی با تاکید بر اینکه بخشنامه تعارض منافع به دنبال مچگیری نیست بلکه برای شفافسازی است، گفت: زیرا اگر ما نبینیم دیگران آن عیبها را خواهد دید.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: الان زمان نظارت کاغذی نیست بلکه به سمت الکترونیکی شدن میرویم.
وجود یک میلیون و ۴۰۰ هزار معلول در ایران
وی اضافه کرد: نظارت فقط روی مراکز نیست زیرا ما یک میلیون و ۴۰۰ هزار معلول داریم و باید روی کیفیت زندگی آنها هم نظارت داشته باشیم چراکه وقتی مردم حاضرند به صورت رایگان در بخش نظارت به ما کمک کنند، باید به خود بگوییم که ما چه فضایی را برای آنها ایجاد کردهایم؟
۹۳ درصد فعالیتهای بهزیستی برونسپاری شده است
نظمده بیان کرد: بیش از ۹۳ درصد فعالیتها به بخش خصوصی سپرده شده و نظارت و سیاستگذاری بر عهده سازمان است.
وی با بیان اینکه ما دیر یا زود بازنشسته خواهیم شد ولی باید الان کاری کنیم تا فضا را به یک بلوغی برسانیم، افزود: سازمان بهزیستی کارهای ارزشمند زیادی انجام داده که باید بیشتر از آن نیز انجام گیرد زیرا اگر سرموقع از جریانات بهره نگیریم در جاهای دیگر باید خسارتهای زیادی را متحمل شویم.
۴۹ مرکز آذربایجانشرقی مشمول بند یک تعارض منافع است
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: ۴۹ مرکز از کل مراکز آذربایجانشرقی مشمول بند یک تعارض منافع بود در حالیکه اگر میخواهیم یک هزار و ۷۰۰ مرکز در استان خوب کار کند، نباید دیگر مدیران بهزیستی هم بازیکن و هم داور باشد زیرا با اینکارها نمیتوان بازی بدون سوءگیری داشت.
وی اذعان داشت: الحمدالله سازمان بهزیستی سازمان سالمی است و تعارض منافع صرفاً برای شفافیت بیشتر است.
نظمده توضیح داد: زیرساختهای آی تی برای بهزیستی فراهم است به طوریکه آی تی همانند یک رودخانه جریان دارد که میتوان از آن رودخانه استفاده کرد.
وی اضافه کرد: من امیدوارم که آینده بهزیستی آذربایجانشرقی بهتر و درخشانتر خواهد شد.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی گفت: ما روزی در کشور التماس میکردیم تا مجوز مرکز بدهیم ولی الان متخصصان زیادی هستند که هنوز پشت نوبت هستند.
۲۷۲ مرکز غیردولتی به نام همکاران بهزیستی است
وی تشریح کرد: ۲۷۲ مرکز غیردولتی از ۴۵ هزار مرکز به نام همکاران بهزیستی است که از این میان هم فقط ۱۷۲ مرکز فعال هستند.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی ادامه داد: نمیشود که هم ستادی باشیم و هم فیزیوتراپ ۴ تا مرکز باشیم.
وی با بیان اینکه در استان آذربایجانشرقی ۴۹ مورد از همکاران مرکز دارد که ۲۱ مورد آن فعال است، افزود: قانون بند یک تعارض منافع این را شفاف میکند در حالیکه ما روزی از آنها خواهش کردیم تا مجوز مرکزی را بگیرند و شاید آنها فرش زیرپایشان را فروخته و مرکز را تاسیس کردند و خطشکن هم بودند ولی الان باید مطیع این قانون شوند.
گرانی برخی از مدارس غیرانتفاعی از دانشگاههای غیردولتی استانبول
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی بیان داشت: هزینهای که برای مدارس غردولتی در تهران و کلانشهرها پرداخت میشود، از هزینه دانشگاههای غیردولتی در استانبول هم گرانتر است.
وی، در اعلام آمار کشوری بند یک قانون تعارض منافع توضیح داد: از ۴۵ هزار مرکز توانبخشی و پیشگیری ۲۷۲ مرکز و فرد هستند که مشمول بند یک بخشنامه است که شامل افرادی مانند رئیس سازمان، معاون، مشاوران، مدیرکل استانها، معاونان آنها، روسای شهرستانها، روسای ادارات، کارشناس ناظر و مسوول و ستاد شهرستان هستند.
انصراف ۱۷۲ نفر از همکاران بهزیستی از پست ستادی، انصراف ۱۰۰ نفر از همکاران بهزیستی از خیریه
نظمده ادامه داد: از میان ۲۷۲ مرکز و فرد مشمول قانون، ۱۷۲ نفر از پست خود انصراف دادند و ۱۰۰ نفر هم پست را نگه داشتند و از داشتن خیریه و مرکز انصراف دادند.
وی ابراز کرد: در رده مدیران کل حداکثر ۵ مورد بود که سه نفر از آنها از مرکز و خیریه انصراف داده و دو نفر نیز مرکز را نگه داشتند و از پستشان انصراف دادند.
۵ مدیرکل سازمان بهزیستی شامل بند یک تعارض منافع
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی یادآور شد: مدیران کل مازندران و لرستان از پست خود انصراف دادند و ۳ مورد نیز از کار مرکزداری انصراف دادهاند ولی در مجموع هیچکدام از این افراد کار خلافی انجام نداده بوده و بلکه خط شکن هم بودند.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰