۲۵ هزار نفر در آذربایجان دعوا کردند

علی صفایی فرد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: ۲۵ هزار و ۸۱۸ نفر در هفت ماهه امسال به دلیل صدمات ناشی از نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی مراجعه کردند. وی گفت: ۲۵ هزار و ۸۱۸ نفر در هفت ماهه اول امسال به دلیل صدمات ناشی
علی صفایی فرد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: ۲۵ هزار و ۸۱۸ نفر در هفت ماهه امسال به دلیل صدمات ناشی از نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی مراجعه کردند.
وی گفت: ۲۵ هزار و ۸۱۸ نفر در هفت ماهه اول امسال به دلیل صدمات ناشی از نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی مراجعه کردند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد مراجعان نزاع ۲۵ هزارو ۳۶۷ نفر بود، حدود ۱٫۷۸ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان افزود: از کل مراجعین نزاع در طی این مدت ۱۸ هزار و ۸۳۹ نفر مرد و ۶ هزارو ۹۷۹ نفر زن بودندکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته هر کدام به ترتیب حدود ۳۶ صدم و ۲٫۳۱ درصد افزایش را نشان می دهد.
صفائی فرد افزود: در مهر ماه امسال نیز آمار مراجعین نزاع با ۱۰۷ نفر کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۳ هزارو ۵۰ نفر رسیده است که از این تعداد ۲ هزارو ۲۰۳ نفر مرد و ۸۴۷ نفر زن بوده اند.
وی گفت: کل مراجعین مدعی صدمات نزاع در سال ۹۷ به ادارات پزشکی قانونی استان برابر با ۳۷ هزارو ۵۰۰ نفر بود که از این تعداد ۲۷ هزارو ۱۹۲ نفر مرد و ۱۰ هزارو ۳۰۸ نفر زن بودند.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰