۱۵ واحد صنفی در منطقه زلزلهزده شهرستان میانه آسیب دیدند

به گزارش تبریز جوان، حبیب امینزاده اظهار داشت: از همان لحظات اولیه وقوع زمین لرزه در شهرستان میانه، اقدامات لازم نسبت به ارزیابی وسعت خسارات و نیازهای اولیه انجام شد. وی ادامه داد: با توجه به قطعی آب و گاز روستاهای آسیب دیده بهویژه روستای ورنکش، نسبت به تهیه ۵۰۰ بسته نان و ۴ هزار
به گزارش تبریز جوان، حبیب امینزاده اظهار داشت: از همان لحظات اولیه وقوع زمین لرزه در شهرستان میانه، اقدامات لازم نسبت به ارزیابی وسعت خسارات و نیازهای اولیه انجام شد.
وی ادامه داد: با توجه به قطعی آب و گاز روستاهای آسیب دیده بهویژه روستای ورنکش، نسبت به تهیه ۵۰۰ بسته نان و ۴ هزار و ۸۰۰ بسته بطری آب و توزیع در محل یاد شده اقدام شد.
وی با اشاره به اهمیت تداوم پخت نان در مناطق زلزلهزده گفت: با همکاری اداره غله شهرستان، ۵۰۰ کیسه آرد در بخشهای کندوان و ترکمانچای توزیع شد.
امینزاده در خصوص وضعیت و پایداری واحدهای صنعتی مستقر در کانون زلزله نیز یادآور شد: دو تیم از همکاران و کارشناسان سازمان جهت برآورد تبریز جوان خسارت به واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی بخشهای کندوان و ترکمانچای اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در این زمینه ۲۲ واحد صنعتی مورد بررسی قرار گرفت که گزارشها حاکی از عدم خسارت به صنایع موجود در کانون زلزله است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اذعان داشت: از ۶۰۰ واحد صنفی بخشهای کندوان و ترکمانچای ۱۵ واحد آسیب ۵ تا ۷۰ درصدی دیدهاند.
وی تصریح کرد: نحوه تامین اقلام مورد نیاز شهروندان در مناطق زلزلهزده همچنین چگونگی مشارکت در بازسازی منازل مسکونی و واحدهای صنفی، از سوی صنایع تولیدی و اصناف در حال برنامهریزی است.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰