به گزارش تبریز جوان از مرند، علی جهانگیری در حاشیه بازدید از کشتارگاه مرند در گفتوگو با خبرنگاران در ارتباط با وضعیت بازار مرغ در استان اظهار داشت: در حال حاضر مشکل خاصی در تامین مرغ در استان وجود ندارد و در بازدید از کشتارگاه جهان مرغ به برنامهریزی و بررسی شرایط برای بهبود و افزایش کیفیت مرغ تولید شده در استان پرداخته شد، چرا که محصول تولید شده باید هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی مورد تائید باشد.
وی افزود: خوشبختانه با همت هیات مدیره کشتارگاه و برنامهریزی و تلاش سازمان جهادکشاورزی استان این مجموعه به صورت استاندارد در حال فعالیت بوده و امید است بازار از لحاظ فرهنگی- مصرفی توان استفاده از محصولات نظیر تولیدات این مجموعه را داشته باشد.
جهانگیری با تاکید بر ایجاد رقابت بین واحدهای تولیدی گفت: اگر مردم به کیفیت محصول توجه داشته باشند، رقابت بین واحدهای تولیدکننده افزایش خواهد یافت و این زمانی عملی خواهد شد که از لحاظ کمی با مشکل یا کمبود مواجه نباشیم.
موفقیت واحدهای اقتصادی در قالب کارگروهی و تیمی ۲ چندان خواهد بود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی، گفت: موفقیت واحدهای اقتصادی در قالب کارگروهی و تیمی ۲ چندان خواهد بود.
جهانگیری در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی جهان مرغ مرند ضمن ابراز خرسندی از راهاندازی واحدهای مطابق استاندارد یادآور شد: همکاری و فعالیت در قالب کارگروهی فرصتی مغتنم برای شرکا و سرمایهگذاران به شمار میآید که باید ارج نهاده شود.
وی، موفقیت و سوددهی چنین واحدهایی را در گرو همکاریهای تیمی دانست و یادآور شد: حمایتهای مادی از این واحدها نیز سهلتر امکانپذیر میگردد.
وی ضمن اشاره به شرایط دشوار کنونی بازار و اقتصاد کشور بیان داشت: تنها در صورتی میتوان جایگاه خود را در بازار حفظ کرده و ماندگار شد که خللی در کیفیت محصولات تولیدی پیش نیاید زیرا قطعاً مصرفکننده به تمایز کیفیت آن با دیگر محصولات واقف خواهد بود.
جهانگیری، بر حفظ کیفیت محصولات باوجود وضعیت نامساعد بازار و برخی عدم همراهیهای ارگانهای ذیربط تاکید کرد و گفت: بالا بردن استانداردهای موجود از سوی یک واحد تولیدی قطعاً دیگران را نیز به ارتقاء استاندارد تولید وادار خواهد نمود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی ضمن اشاره به تلاشهای سازمان جهادکشاورزی استان در جهت برآوردن خواستههای این صنف همچنین با یادآوری وضعیت اقتصادی کشور که تولید به ویژه تولید بخش کشاورزی را در شرایط بسیار دشواری قرار داده است بر تلاشهای مضاعف بخشهای تولیدی تاکید نمود.
وی با اشاره به قیمت محصولات تولیدی و اینکه اصرار بر قیمت یکسان به ایجاد اقتصاد بیمار میانجامد، اذعان داشت: کیفیت متفاوت محصولات تولیدی قطعاً تفاوت قیمت را در پی خواهد داشت، از این رو بر پیگیری ارائه قیمتهای متفاوت در ستاد تنظیم بازار تاکید نمود که در سطح استان قابل انجام است و حتی قابل انعکاس به مرکز نیز است.
جهانگیری در مورد استمهال وامهای بخش کشاورزی گفت: این موارد یا با رایزنی با رئیس بانک کشاورزی قابل حل است و یا در صورت لزوم میتواند در سامانه ثبت شده و با گرفتن مصوبه رسمی قابل حل خواهد بود.
وی با بیان اینکه معمولاً مجموعههای اقتصادی استان از لحاظ مسائل مالی و مدیریت مالی (متخصص مالی غیر از حسابدار) دچار ضعف هستند، متذکر شد: جدیانگاری مسائل فنی و تکنولوژیکی تنها بخشی از مسئله است اما بحث مدیریت، بازار و مدیرت مالی از دیگر بخشهایی هستند که باید مورد توجه دقیق قرار گیرند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: متخصص مالی میتواند در مورد گردش وجوه و زمان اخذ و پرداخت وام یا زمان پیگیری استمهال آن اطلاعات بههنگامی در اختیار بهرهبرداران قرار دهد که گاهاً بیتوجهی به آن منجر به مشکلاتی آتی با بانک در دریافت وام و برگشت خوردن چک و مشکلات بزرگتر خواهد شد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰