کد خبر : 23102
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 - 14:19
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای کورتوا: هدف رئال مادرید فتح لالیگا است :: تبریز جوان بسته هستند

کورتوا: هدف رئال مادرید فتح لالیگا است :: تبریز جوان

کورتوا: هدف رئال مادرید فتح لالیگا است :: تبریز جوان

کد خبر: ۱۶۸۴۸۸۳/۴۲ زمان: ۱۳:۵۷   ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ بازدید: ۴۳۷ تیبو کورتوا، دروازه بان بلژیکی رئال مادرید از بازگشت به تمرینات خوشحال است. به گزارش “تبریز جوان”، رئال مادرید از کوپا دل ری حذف شد و در لیگ قهرمانان نیز با توجه به شکست در برنابئو مقابل سیتی شانس



کد خبر: ۱۶۸۴۸۸۳/۴۲

زمان: ۱۳:۵۷  
۱۳۹۹/۰۲/۳۱

بازدید: ۴۳۷



تیبو کورتوا، دروازه بان بلژیکی رئال مادرید از بازگشت به تمرینات خوشحال است.

به گزارش “تبریز جوان”، رئال مادرید از کوپا دل ری حذف شد و در لیگ قهرمانان نیز با توجه به شکست در برنابئو مقابل سیتی شانس زیادی برای صعود ندارد. اما آنها در لالیگا با فاصله دو امتیاز بعد از بارسلونا در رده دوم قرار دارند و تیبو کورتوا مدعی شد هدف این تیم مبارزه برای فتح لالیگا در صورت از سرگیری دوباره فصل خواهد بود.

 

 

تیبو کورتوا گفت: “صبر ما برای بازگشت دوباره به تمرینات و قرار گرفتن در شرایط تیمی به سر سرسیده بود، با وجود اینکه اوضاع کمی متفاوت است، اما ما خوشحالیم که به کمپ تمرینی رئال مادرید بازگشته ایم تا تمرین کنیم. همه ما انگیزه زیادی داریم تا لالیگا دوباره آغاز شود و برای فتح آن مبارزه کنیم.

 

تمرین کردن در خانه متفاوت است، اما من فکر می کنم همه کارشان را خوب انجام دادند و هر آنچه را که سرمربی گفته بود رعایت کردند، حالا نیز همه بازیکنان در شرایطی مناسبی قرار دارند و از آمادگی کامل برخوردارند. در این میان دروازه بان ها خوش شانس بودند، زیرا هفته گذشته به ما اجازه داده شد که با مربی دروازه بان ها تمرین کنیم. این هفته در گروه های کوچک اجازه تمرین داریم و بازیکنان می توانند به سمت دروازه ما شلیک کنند تا احساس کنیم این یک جلسه تمرینی واقعی است.”

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php