کد خبر : 49333
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 تیر 1400 - 17:12
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای کاهش نرخ بیکاری با وجود تحریم و کرونا در آذربایجان‌شرقی/ ۲۱۲ هزار نفر در آذربایجان شرقی مستمری می گیرند بسته هستند

کاهش نرخ بیکاری با وجود تحریم و کرونا در آذربایجان‌شرقی/ ۲۱۲ هزار نفر در آذربایجان شرقی مستمری می گیرند

کاهش نرخ بیکاری با وجود تحریم و کرونا در آذربایجان‌شرقی/ ۲۱۲ هزار نفر در آذربایجان شرقی مستمری می گیرند

به گزارش تبریز جوان، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیران بهزیستی و تأمین اجتماعی استان به مناسبت هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی، با اشاره به آمار اشتغال خانگی، خوداشتغالی و اشتغال روستایی در استان، اظهار داشت: سال گذشته ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اشتغال و تثبیت شغلی مددجویان بهزیستی و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد


به گزارش تبریز جوان، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیران بهزیستی و تأمین اجتماعی استان به مناسبت هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی، با اشاره به آمار اشتغال خانگی، خوداشتغالی و اشتغال روستایی در استان، اظهار داشت: سال گذشته ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اشتغال و تثبیت شغلی مددجویان بهزیستی و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال روستایی در استان پرداخت شده است.
 
وی افزود: خدمت در نظام جمهوری اسلامی، عبادت است بویژه وقتی این خدمت در راستای کمک به محرومان، نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه باشد.
 
پورمحمدی ادامه داد: اقتصاد ما اقتصاد عقب‌افتاده جهان سومی بود که اکنون به سمت توسعه‌یافتگی حرکت می‌کند و این دوران گذار همیشه تبعاتی از جمله آسیب‌های اجتماعی، فقر و بی‌عدالتی دارد که ما از این دوران گذار در مقایسه با اقتصادهای مشابه به خوبی عبور می‌کنیم.
 
وی  گفت: کاهش نرخ بیکاری در شرایطی که با تحریم‌های ظالمانه و شیوع کرونا مواجه هستیم، نشان می‌دهد که کارهای مهمی در این حوزه انجام یافته است.
 
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کمک خیران به بهزیستی نشان می‌دهد که جامعه ما به لحاظ فرهنگی به بلوغ رسیده است.
 
وی اظهار داشت: باید تمام دستگاه‌ها اقدامات خود را اطلاع‌رسانی کنند تا مردم بدانند که چه خدماتی از سوی این دستگاه‌ها در جامعه ارائه شده است.
 
پورمحمدی با تاکید بر حفظ عزت نفس و توانمندسازی نیازمندان، گفت: برخی نیازمندان واقعی به دلیل حجب و حیا به خیریه‌ها و نهادهای حمایتی مراجعه نمی‌کنند که باید نیازمندان واقعی شناسایی و به آنها کمک شود.
 
وی افزود: کمک به نیازمندان یک وظیفه است؛ ولی در کنار ارائه خدمات، عزت نفس افراد نیز باید حفظ شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی گفت: کشور ما در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و محدودیت‌ها و گرانی‌ها نتیجه این جنگ اقتصادی است که خوشبختانه تاکنون با تمسک به اقتصاد مقاومتی توانسته‌ایم در مقابل آن ایستادگی کنیم.

۲۱۲ هزار نفر در آذربایجان شرقی مستمری می گیرند
 
مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان ‌شرقی نیز در این دیدار گفت: در سه ماهه نخست سال جاری ۲ هزار و ۱۶۳ میلیارد تومان در قالب پرداخت مستمری و مقرری بلند مدت به بازنشستگان تحت پوشش پرداخت شده است.
 
جعفر سمساری تعداد بیمه شدگان اصلی آذربایجان شرقی را ۶۹۶ هزار نفر اعلام و اظهار کرد: با احتساب بیمه شدگان تبعی بیش از ۲ میلیون نفر در استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که ۵۳ درصد جمعیت را شامل می شود.
 
وی تعداد مستمری بگیران تامین اجتماعی استان را ۲۱۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: سال گذشته چهار هزار و ۸۹۸ میلیارد تومان در قالب تعهدات بلندمدت پرداخت کرده ایم، همچنین مبلغ ۱۱۱ میلیارد تومان نیز در قالب تعهدات کوتامه مدت به افراد تحت پوشش پرداخت شده است.

هزینه کرد یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در  بخش درمان آذربایجان شرقی
 
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز از هزینه کرد یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در بخش درمان استان در سال گذشته خبر داد و گفت: ۸۸۵ میلیارد تومان در بخش درمان غیرمستقیم و ۴۱۵ میلیارد تومان نیز در بخش درمان مستقیم هزینه شده است.
 
اسماعیل مقدس پور افزود: در استان ۲ بیمارستان اصلی تامین اجتماعی با ۳۹۸ تخت، سه درمانگاه تخصصی در تبریز و ۱۲ درمانگاه تخصصی در شهرستان‌های دیگر وجود دارد که سه درمانگاه واقع در عجب شیر، ملکان و هشترود جدیدالاحداث بوده و تعداد سه الی چهار درمانگاه دیگر نیز در دست ساخت است.
 
وی با اشاره به بستری شدن ۵ هزار و ۵۰۰ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان، افزود: تعداد ۷۸۰ نفر کادر درمانی مبتلای قطعی در مجموعه تامین اجتماعی استان داشتیم که متاسفانه ۲ نفر از آن‌ها به فیض شهادت نائل شدند.

پرداخت ۱۵۲ میلیارد تومان برای ۸ هزار و ۴۰۰ نفر  

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی هم گفت: این اداره کل در سال گذشته ۱۵۲ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال برای ۸ هزار و ۴۰۰  پرداخت کرد که تبریز جوان جذب اعتبارات نسبت به سال پیش از آن ۷۶ درصد افزایش داشته است.
 
فرگل صحاف با اشاره به فرهنگ متعالی خیر جمعی و نیات خیر خواهانه مردم استان و روحیه همدلی و همراهی همنوعان در مواقع نیاز افزود: بهزیستی استان افتخار جلب و جذب بالغ بر  ۱۲۵ میلیارد تومان  کمک های نقدی، غیر نقدی و خدماتی، مومنان خدا جوی استان رادر کارنامه خود دارد.
 
وی ادامه داد: در راستای توسعه مراکز غیردولتی ۱۶۷  مرکز مثبت زندگی در سطح استان افتتاح شد که به عنوان پیشخوان الکترونیک بهزیستی برای گروههای هدف تحت پوشش به صورت رایگان خدمات ارایه می دهند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php