کد خبر : 25920
تاریخ انتشار : جمعه 13 تیر 1399 - 18:27
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای چه کسی مسئول کنترل تورم و گرانی است؟/ کنترل تورم با تلفن نمی شود بسته هستند

چه کسی مسئول کنترل تورم و گرانی است؟/ کنترل تورم با تلفن نمی شود

چه کسی مسئول کنترل تورم و گرانی است؟/ کنترل تورم با تلفن نمی شود

به گزارش تبریز جوان از هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته هشترود با بیان اینکه همه ملزم به اطاعت و حمایت از ولایت فقیه در کشور هستیم  اظهار داشت: اطاعات از ولی فقیه کشور را در برهه های خطرناک نجات می دهد. وی در ادامه با بیان اینکه رهبری


به گزارش تبریز جوان از هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته هشترود با بیان اینکه همه ملزم به اطاعت و حمایت از ولایت فقیه در کشور هستیم  اظهار داشت: اطاعات از ولی فقیه کشور را در برهه های خطرناک نجات می دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه رهبری در زمان اجرا و قبولی برجام خطاب به مسئولان گفته بودند که نباید به آمریکا و غرب اعتماد کرد گفت: متاسفانه عده ای به این فرمایش عمل نکردند.

خطیب جمعه هشترود گفت:  مذاکره کنندگان آن زمان که  ۳۰۰ قطعه سکه بهار آزادی جایزه گرفتند ولی متاسفانه الان نتیجه ای که حاصل نشده بدتر هم شده باید آن سکه ها را پس بدهند.

رحیمی افزود: اگر در مسئولی مسئولیت پذیری، تقوا، مردم داری، دلسوزی و دغدغه نان و معیشت مردم نباشد وضع بدتر از این هم می شود.

وی گفت: متاسفانه عده ای از مسئولان کشور بدون کنترل و سیاست در حال کنترل بازار و تورم حاکم شده بدون حضور فیزیکی خود هستند و فقط با تلفن اوضاع را کنترل می کنند.ِ

امام جمعه هشترود در ادامه از مسئولان کشاورزی هم خواست به فکر کشاورزان باشند و از الان قیمت ها کنترل کنند تا مبادا روزی که قیمت محصول زیر هزینه صرف شده کشاورز باشد و کشاورزان متضرر شوند و یا زمانی که صادر کنند قیمت ها بالا رود و مردم خسارت ببینند.

وی از مردم خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک از شیوع مجدد بیماری کرونا جلوگیری و مبارزه کنند.

در نماز جمعه این هفته هشترود از دو دانش آموزهشترودی ( امیر حسین و حدیث دین محمدی) که در ایام شدید کرونا با جمع آوری پول های ترقه خود به همشهریان خود دستکش و ماسک خریده بودند و پخش کردن تجلیل کرد و این کار را نوعی کمک مومنانه دانست.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان با اهدای لوح تقدیر از دانش آموزان هشترودی تجلیل کرد.

طاهر علمی با اهدای لوح جداگانه به دانش آموزان حدیث و امیرحسین دین محمدی خواهر و برادر هشترودی که در ایام کرونا و زمانی که هم سن سالهای این دانش آموزان ترقه بازی می کردند ولی این خواهر و برادر با جمع آوری پول های ترقه خود ماسک و دستکش خریدند و بین مردم توزیع کردند.

در این لوح آمده است تاریخ همیشه قدردان فرزندانی ازجغرافیای ایران زمین خواهد بود که در مقاطع مختلف تاریخ با فداکاری خود عمیق ترین مفاهیم بشری از ایثار و کمک به هم نوعان را برای آینده این سرزمین تعریف و تفسیر کردند.

در ادامه این لوح آمده است به لطف حق تعالی در سایه سخاوت دلهای مهربان شما دانش آموزان عزیز هشترودی از دوستی ها و همدستی هایمان خاطره های شیرین ساختیم و برای روزهای آینده تجربه ای ازطراوت و شادابی ترسیم نمودیم چرا که باشمیم شور و شعورتان شاهد همت و کار بزرگ با دستهای کوچک شما در پویش کمک مومنانه بوده ایم.

طاهر علمی در پایان گفته است آرزو دارم دلهایتان مامن خدا و دستهایتان درگاه دعا و چشمهایتان گوهری پاک و پر بها باشد

انتهای پیام/۶۰۰۱۳




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php