کد خبر : 81791
تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 شهریور 1402 - 13:02
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پرسپولیس پیراهن رونالدو را به دختر کاشانی می‌دهد بسته هستند

پرسپولیس پیراهن رونالدو را به دختر کاشانی می‌دهد

پرسپولیس پیراهن رونالدو را به دختر کاشانی می‌دهد

به گزارش خبرنگار ورزشی تبریز جوان، پیش از بازی پرسپولیس و النصر عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته فاطمه حمامی هنرمند معلول ۷۰ درصدی کشورمان با کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی النصر دیدار کرد که این دیدار با واکنش‌های مثبتی روبرو شد، اما حالا شایعه‌ای در خصوص این دیدار شنیده می‌شود. از


به گزارش خبرنگار ورزشی تبریز جوان، پیش از بازی پرسپولیس و النصر عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته فاطمه حمامی هنرمند معلول ۷۰ درصدی کشورمان با کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی النصر دیدار کرد که این دیدار با واکنش‌های مثبتی روبرو شد، اما حالا شایعه‌ای در خصوص این دیدار شنیده می‌شود.

از صبح امروز خبری در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است مبنی بر اینکه باشگاه پرسپولیس پیراهن امضاشده رونالدو برای این دختر هنرمند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به او نداده و پیراهن دیگری که امضا ندارد، به او اهدا شده است.

این در حالی است که این اتفاق بر اثر یک اشتباه انجام شده و برادر این دختر هنرمند اشتباها لباس دیگری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با خود به کاشان برد، اما قرار است با هماهنگی‌های صورت‌گرفته پیراهنی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که رونالدو امضا کرده، به خانواده حمامی اهدا شود تا این دختر هنرمند که آرزو داشت با رونالدو دیدار کند بتواند یادگاری او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم همراه داشته باشد.

پایان پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php