وعدههای توخالی و تبلیغات زودهنگام/آفت اصلی انتخابات مجلس در شهرستان شبستر

تبریز جوان- علیرضا خوش نیت: با توجه به عدم اطلاعرسانی صحیح از طریق حوزه انتخابیه مزبور، طی بررسیها و تحقیقات از برخی از سایتها، پایگاههای خبری و حتی کانالهای خبری شهرستان شبستر همچنین براساس شنیدههایی که در محافل مختلف صورت گرفته، نام ۳۷ نفر از چهرههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در حوزه انتخابیه شهرستان شبستر جهت نامزدی انتخابات
تبریز جوان- علیرضا خوش نیت: با توجه به عدم اطلاعرسانی صحیح از طریق حوزه انتخابیه مزبور، طی بررسیها و تحقیقات از برخی از سایتها، پایگاههای خبری و حتی کانالهای خبری شهرستان شبستر همچنین براساس شنیدههایی که در محافل مختلف صورت گرفته، نام ۳۷ نفر از چهرههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در حوزه انتخابیه شهرستان شبستر جهت نامزدی انتخابات مجلس یازدهم شورای اسلامی بر سر زبانها افتاده است.
شهرستان شبستر در حالی به صورت غیررسمی از ماههای گذشته خود را برای این انتخابات مهیا کرده است که شاهد برگزاری جلسات خانگی و نشستهای غیررسمی برخی کاندیداهای احتمالی این عرصه است البته برخی از کاندیداهایی که قرار است واضع قانون باشند، نباید با اقدامات غیرقانونی از قبیل برگزاری جلسات و نشستهای تبلیغاتی، ناقض قانون باشند که در این میان برخی پایگاههای خبری و کانالهای خبری با حضور در ستاد انتخابیه شبستر، با انتشار نام، تصاویر و مصاحبه زنده کاندیداهای ثبتنام کرده که از دید نظارتی نهادهای قانونی پوشیده هم نبود، متاسفانه قبل از تائید صلاحیت نوعی بدعت و نقض قانون بود.
منطقه شبستر شامل سه بخش، ۹ شهر و ۷۶ روستا میباشد و جا داشت رسانههای درگیر این موضوع به جای تبلیغ پیش هنگام و انتشار دیدگاههای کاندیداها قبل از تائید صلاحیت، ضمن اهمیت دادن به شهروندان و مطالبات به حق آنان و نگاه ویژه مردم را انتشار میدادند تا برای مردم ثابت میشد که برای رسانهها مردم و مطالبات آنها اولویت دارد نه تبلیغ پیش هنگام کاندیداها.
در این میان به کاندیداهای احتمالی ثابت میشد که بحث تولید و اشتغال و دستاوردهای ماحصل از آن یعنی ایجاد شغل برای جوانان تحصیلکرده و آماده به کار، مهمترین خواسته و مطالبه عمومی است که این روزها از گوشه و کنار شنیده میشود و جامعه با آن دست و پنجه نرم میکند.
اگرچه احراز و یا عدم احراز صلاحیت قطعی کاندیداها، فعلا” مهمترین نکته در رقابتهای مجلس یازدهم میباشد اما اخبار واصله بازگوکننده این واقعیت است که انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شبستر متفاوتتر از گذشته و با حضور چهرههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برگزار خواهد شد. در این راستا اسامی افراد برای حضور در این عرصه مبحثی است که میتواند مورد توجه عامه مردم واقع شود اما آنچه قابل تأمل است، تعدادی از این افراد تنها به جهت مطرح کردن خود و یا انگیزههای دیگر حضور پیدا کردهاند که در آینده نزدیک مردم از قصد و نیت آنها آگاهی پیدا میکنند.
از آنجا که یک نماینده مقتدر و توانمند میتواند نقش مهمی را در پیشرفت و توسعه حوزه انتخابیه تحت تصدی خود ایفا کند، مردم فهیم و فرهنگی شبستر باید از انتخابات ادوار گذشته عبرت گرفته و نکاتی را مدنظر داشته باشند تا بتوانند با یک انتخاب صحیح گام مهمی را برای پیشرفت و ترقی شهرستان بردارند که در ذیل به برخی از آنها پراخت میشود.
حفظ وحدت و انسجام؛ مطمئناً هیچ نظام اجتماعی نمیتواند به کمال برسد مگر اینکه افراد آن مجموعه اتحاد و انسجام خود را حفظ کنند. بیشک بزرگان و فرهیختگان شهرستان میتوانند بیشترین نقش را در ایجاد این وحدت و یکپارچگی ایفا کنند.
باید گفت به صلاح همه شهرستان است که گروهها، احزاب و طوایف با کنار گذاشتن اختلاف سلایق به یک وحدت کلمه رسیده و با انصراف برخی از کاندیداها که توانایی این امر را ندارند، مردم شهرستان در انتخاب خود فرد شایسته را برگزیدنند.
هرچند حضور نامزدها در انتخابات مجلس شورای اسلامی آزاد است اما کاندیداهای احتمالی میبایست با سنجش قدرت، توانمندی و درصد موفقیت خود وارد عرصه انتخابات شوند تا مثل اکنون شاهد ترافیک ثبتنام نامزدهای انتخاباتی در شهرستان نباشیم، برای این کار لازم است نامزدهای انتخابی شناخت صحیح و واقعبینانهای از خود داشته باشند و اطرافیان و نزدیکانشان به طور صحیح و واقعبینانه به آنها مشاوره دهند، ورود به این عرصه با توهم که بعضی از آنها از آراء بالای خود صحبت میکنند و بعضی بر این باورند که با اکثریت آراء برنده انتخابات خواهند شد، همین شعارهای خلاف واقع آنها گروهی از مردم را میفریب اما نتیجه این تحلیل نادرست چیزی جز سلب اعتماد همان فریفتهگان نسبت به این افراد نخواهد بود و مطمئناً اینها با چنین افکاری در همان نقطه خاموش میشوند و در دورههای آتی روی بازگشت به عرصه انتخابات شهرستان را نخواهند داشت.
نامزدهای انتخاباتی و هواداران آنها باید آداب و شئونات دینی و اخلاقی را در برخورد با یکدیگر رعایت کنند که در صورت بروز برخی بداخلاقیهای زودهنگام که اصلاً با گزارههای دینی و اخلاقی و به ویژه شهرستان فرهنگی ما همخوانی ندارند، برخی افراد با نشر برخی اکاذیب و شایعهپراکنیهای بیاساس در قالب محاورات شفاهی و شاید با پخش شبنامههایی سعی بر تضعیف نامزدهای انتخاباتی را داشته باشند، مطمئناً این کارهای زشت کار کسانی خواهد بود که فریفته دنیا و شیطان شدهاند وگرنه کسی که مسلمان است هیچگاه مرتکب چنین اشتباهاتی نشده و آخرتش را برای دنیای دیگران به مخاطره نخواهد انداخت.
توجه به هرکدام از این معیارهای تخصصی، ارزشی و مکتبی در صورتی که باعث شود ما از معیارهای دیگر در گزینشمان غفلت کنیم، خطای بزرگی است که میتوان آن را سادهاندیشی نامید، به عنوان مثال اگر معیار گزینش ما فقط هنجارهای مکتبی باشد و مولفههای تخصصی و ارزشی چون تجربه، پشت کار، لیاقت و… را فراموش کنیم، حاصل انتخاب ما کسی خواهد بود که ناخواسته و ندانسته به اسلام و انقلاب ضربه مهلکی وارد میکند.
آنهایی که وعده و وعید میدهند، باید قبلاً در عمل لیاقت مدیریتی خود را ثابت کرده باشند، چه سوابق اجرایی دارند؟ در چه پستهای مدیریتی تجربه داشتهاند؟ در چه وزارتخانههایی سابقه کاری داشتهاند؟ رزومه کاری آنها از چه قرار است؟ چه افتخارات مدیریتی را در کارنامه خود دارند که حالا میخواهند با تکیه بر آن تجارب به رتق و فتق امور مملکت و شهرستان بپردازند؟ این که کسی به صرف داشتن یک مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترا و بدون هیچ تجربه مدیریتی موفقی بخواهد خود را حائز شرایط و اصلح بنامد، یک خطای بزرگ است و مردم نباید فریفته چنین شعارهایی شوند.
این موضوع کاملاً عیان و آشکار است که خواسته عمومی مردم، تحقق مطالبات پیشین و ایجاد فرصتهای شغلی و رونق تولید از سوی نمایندگانشان در مجلس یازدهم شورای اسلامی است.
در انتها باید دید ردای وکالت مردم منطقه شبستر در مجلس یازدهم شورای اسلامی، صبح روز دوم اسفندماه سالجاری بر تن کدامیک از کاندیداهای احتمالی برازنده خواهد بود؟
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰