کد خبر : 25648
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 تیر 1399 - 1:55
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای هیچ یک از وعده‌های داده شده برای همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته انجام نشده است بسته هستند

هیچ یک از وعده‌های داده شده برای همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته انجام نشده است

هیچ یک از وعده‌های داده شده برای همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته انجام نشده است

به گزارش تبریز جوان، محمد مسگری امروز در جلسه هم‌اندیشی نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی در مجلس شورای اسلامی با سازمان‌ها و نهادهای حوزه کار و امور اجتماعی استان با تأکید بر اینکه هیچ ‌یک از وعده‌های داده شده برای همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته انجام نشده است، اظهار داشت: به دفعات، مجلس پرداخت بخشی از بدهی دولت به


به گزارش تبریز جوان، محمد مسگری امروز در جلسه هم‌اندیشی نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی در مجلس شورای اسلامی با سازمان‌ها و نهادهای حوزه کار و امور اجتماعی استان با تأکید بر اینکه هیچ ‌یک از وعده‌های داده شده برای همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته انجام نشده است، اظهار داشت: به دفعات، مجلس پرداخت بخشی از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی را تصویب کرده است، اما دولت‌ها از انجام آن سرباز زده و احدی هم از مجلس شورای اسلامی پیگیر علت عدم تحقق آن نبوده است.

وی، موضوع همسان‌سازی حقوق کارگران بازنشسته و افزایش متناسب حقوق آنان را یادآور شد و گفت: تا زمانی که پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی صورت نگیرد، افزایش حقوق و همسان‌سازی در حد یک شعار خواهد بود.

مسگری با درخواست از نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی برای پیگیری اجرای ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی متذکر شد: امیدواریم نمایندگان این دوره فراتر از دوره‌های قبل و با جدیت به رفع مشکلات کارگران بازنشسته توجه کنند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php