اکبرخان در نامه خود، ایران را یک کشور بزرگ با سابقه تمدنی، تاریخ غنی و میراث فرهنگی از ۷۰۰۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح معرفی می کند که در کنار هند به عنوان یکی از قدرت های معاصر و بزرگترین دموکراسی، جهان، می توانند از طریق همکاریهای چند جانبه اقتصادی آینده بزرگی را رقم بزنند.
وی با ابراز تاسف از کاهش مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و هند ظرف سالهای اخیر، تصریح می کند که این امیدواری وجود دارد که دوکشور ظرفیتهای اقتصادی و تجاری کار با یکدیگ را به دو برابر افزایش دهند. وی معتقد است همکاری دوملت بزرگ ایران و هند می تواند توازن رادر جنوب آسیا در ارتباط با شرق و غرب این قاره برقرار کند.
این کارگردان هندی با این تعبیر که تحریمهای ناعادلانه آمریکا علیه ایران، بیشترین تحریمهای اعمال شده علیه یک کشور در جهان است، خاطرنشان کرد: این وضعیت کار ایران برای مبارزه علیه کرونا را سختتر می کند و حتی ایران نمی تواند ازمنابع خود برای تجارت مشروع و حتی خرید دارو و تجهیزات پزشکی استفاده کند.
وی افزود: حتی کشورهایی که مخالف این تحریمها هستند نیز مجبور به اعمال تحریمهای غیر انسانی آمریکا شده اند.
اکبرخان در این نامه تاکید کرد: هند براساس اصول و آموزههای خود باید با بی عدالتی علیه انسانها مقابله کند و برای برابری انسانها تلاش نماید و از اینرو این کشور باید از ایران در این شرایط حمایت کند تا در تحریمهای غیرعادلانه علیه ایران تجدید نظر شده و کاهش یابد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰