نظارت های بهداشتی بر تولید پنیر لیقوان صورت میگیرد/ ثبت جهانی پنیر لیقوان

به گزارش تبریز جوان، اکبر فتحی در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص ادعای مطرح شده در برنامه زنده تلویزیونی مبنیبر غیر بهداشتی بودن پنیر لیقوان اظهار داشت: من نیز با دیدن این خبر متعجب شدم و از شما میخواهم موضوع را از طریق معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز پیگیر باشید چون آنها
به گزارش تبریز جوان، اکبر فتحی در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص ادعای مطرح شده در برنامه زنده تلویزیونی مبنیبر غیر بهداشتی بودن پنیر لیقوان اظهار داشت: من نیز با دیدن این خبر متعجب شدم و از شما میخواهم موضوع را از طریق معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز پیگیر باشید چون آنها بهطور کامل بر روند تولید این محصول نظارت میکنند.
وی با بیان اینکه واحدهایی که پنیر لیقوان تولید میکنند همگی دارای مجوز هستند، افزود: تولیدکنندگان پنیر یک اتحادیه تشکیل دادهاند و سردخانه نیز دارند و علاوهبر اینکه کارشناسان ما بر روند تولید این محصول نظارت میکنند، نظارتهای بهداشتی نیز بر عهده وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: از این واحدها در مرحله اخذ مجوز و در مرحله تمدید مجوز که هر دو سال یکبار صورت میگیرد، از طریق وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو استعلام گرفته میشود و حتی ناظران معاونت غذا و دارو در آن واحدها مستقر هستند و بر تمامی مراحل تولید و مرحله تحویل به سردخانه نیز نظارت میکنند.
وی با تاکید بر اینکه بر تمام مراحل تولید و عرضه این محصول توسط مراجع ذیربط نظارت میشود و هیچ تخلفی صورت نمیگیرد، متذکر شد: به نظر میرسد که رقیب برای اینکه بتواند پنیر لیقوان را که نه تنها در تبریز و لیقوان بلکه در دنیا نیز مطرح است، کنار بزند به این کارهای بداخلاقی دست میزند.
فتحی ادامه داد: موضوع بعدی این است که تولیدکنندگان پنیر لیقوان بهصورت زیرزمینی فعالیت نمیکنند و کاملاً روشن و آشکار کار میکنند و همه میتوانند از تمامی مراحل تولید این محصول بازدید به عمل بیاورند و اخیراً نیز با حضور اتحادیه و کارشناسان میراث فرهنگی و جهادکشاورزی جلسهای برگزار کردیم تا بتوانیم این برند را بهعنوان برند آذربایجان ثبت کنیم.
وی در پایان با تاکید بر اینکه اینگونه برخوردها با محصولی که توانسته جایگاه خود را در کشور و دنیا پیدا کند اصلا خداپسندانه نیست، یادآور شد: واقعاً نمیدانم که به چه علت این کار را انجام میدهند و محصول خود را هر چقدر میخواهند تبلیغ کنند ولی برای اینکه از رقیب پیش بیفتند، نباید رقیب را تخریب کنند و این کار اصلاً خداپسندانه نیست.
روز پنجشنبه ۱۵ خرداد در برنامه تلویزیونی شبکه یک سیما برای تبلیغ یک برند، ادعا شده پنیر لیقوان تبریز بهصورت غیربهداشتی تولید و کپک میزند و با واکنش تند کاربران فضای مجازی روبه رو شده است.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/س
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰