کد خبر : 49912
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 مرداد 1400 - 17:39
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای میرهاشم از کسب مدال بازماند بسته هستند

میرهاشم از کسب مدال بازماند

میرهاشم از کسب مدال بازماند

‌به گزارش تبریز جوان، میرهاشم حسینی در مرحله یک هشتم نهایی وزن دوم المپیک توکیو، برابر “یو جن هوآنگ” نماینده چین تایپه که نایب قهرمانی جهان، نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی، طلا و برنز قهرمانی آسیایی و … را در کارنامه داشت، قرار گرفت و با نتیجه ۱۸ بر ۱۶ به برتری رسید.  وی در ادامه


‌به گزارش تبریز جوان، میرهاشم حسینی در مرحله یک هشتم نهایی وزن دوم المپیک توکیو، برابر “یو جن هوآنگ” نماینده چین تایپه که نایب قهرمانی جهان، نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی، طلا و برنز قهرمانی آسیایی و … را در کارنامه داشت، قرار گرفت و با نتیجه ۱۸ بر ۱۶ به برتری رسید.

 وی در ادامه و در دیدار دوم نتیجه را به “اولوگ بیک رشیداف” از ازبکستان قرار گرفت که ۳۴ بر ۲۲ برابر پدیده مسابقات نتیجه را واگذار کرد. رشیداف در مرحله قبلی هم قهرمان جهان از کره جنوبی را مغلوب کرده بود.

با راهیابی این هوگوپوش ازبکستانی به فینال، میرهاشم نیز در جدول رپه شارژ (شانس مجدد) قرار گرفت.

‌تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در جدول رپه شارژ با “دای هون لی” نماینده پرافتخار کره‌جنوبی که نقره و برنز بازی‌های المپیک، طلا و برنز قهرمانی جهان و … را در کارنامه داشت، مبارزه کرد و نتیجه را ۳۰ بر ۲۱ واگذار کرد و از کسب مدال بازماند.

میرهاشم پیش از این سابقه قهرمانی در مسابقات جهانی، جام جهانی، بازی‌های آسیایی و قهرمانی آسیا را داشته و تنها مدال المپیک در کلکسیون افتخاراتش کم بود.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷/س


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php