کد خبر : 24640
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 خرداد 1399 - 6:29
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ممنوعیت برگزاری تورهای اقساطی بهره‌دار در آذربایجان‌شرقی بسته هستند

ممنوعیت برگزاری تورهای اقساطی بهره‌دار در آذربایجان‌شرقی

ممنوعیت برگزاری تورهای اقساطی بهره‌دار در آذربایجان‌شرقی

به گزارش تبریز جوان، علیرضا بایرام‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه سفر موجب نشاط اجتماعی می‌شود، از این‌رو شرایط فروش اقساطی تورهای مسافرتی این امکان را برای تمام اقشار جامعه فراهم کرده تا از فرصت سفر بهره‌مند شوند. وی با تاکید به اینکه پذیرش تورهای اقساطی نباید با بهره


به گزارش تبریز جوان، علیرضا بایرام‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه سفر موجب نشاط اجتماعی می‌شود، از این‌رو شرایط فروش اقساطی تورهای مسافرتی این امکان را برای تمام اقشار جامعه فراهم کرده تا از فرصت سفر بهره‌مند شوند.

وی با تاکید به اینکه پذیرش تورهای اقساطی نباید با بهره انجام شود، ادامه داد: پیرو بخشنامه‌هایی که به دفاتر خدمات مسافرتی استان ابلاغ شده است، هیچ یک از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان اجازه برگزاری تورهای اقساطی با بهره و هزینه مضاعف را ندارند اما متاسفانه براساس گزارشات واصله برخی از دفاتر در حال انجام و فروش تور به‌صورت اقساطی با بهره‌های متفاوت هستند.

بایرام‌زاده با اشاره به اینکه مراتب برخورد با دفاتر متخلف توسط مراجع قانونی پیگیری خواهد شد، گفت: با توجه به پیامدهای موضوع در سال‌های گذشته، این اداره‌کل در قبال شکایات رسیده از سوی مسافران هیچگونه مسوولیت حقوقی و حمایتی نداشته و مراتب از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php