کد خبر : 58741
تاریخ انتشار : شنبه 13 فروردین 1401 - 14:46
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای معاون وزارت کشور: مرزهای شرقی ایران امن است بسته هستند

معاون وزارت کشور: مرزهای شرقی ایران امن است

معاون وزارت کشور: مرزهای شرقی ایران امن است

 به گزارش حوزه دولت تبریز جوان از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید مجید میر احمدی روز شنبه در واکنش به بازنشر مصاحبه معاون وقت دادستان استان کرمان در بستر فضای مجازی، مبنی بر کشف سلاح‌های نیمه سنگین و گلوله‌های ضدهوایی، گفت: این مصاحبه‌ مربوط به معاون دادستان کرمان در سال ۹۷ بوده است.  معاون امنیتی و



 به گزارش حوزه دولت تبریز جوان از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید مجید میر احمدی روز شنبه در واکنش به بازنشر مصاحبه معاون وقت دادستان استان کرمان در بستر فضای مجازی، مبنی بر کشف سلاح‌های نیمه سنگین و گلوله‌های ضدهوایی، گفت: این مصاحبه‌ مربوط به معاون دادستان کرمان در سال ۹۷ بوده است. 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ادامه داد: سلاح های کشف شده هم مربوط به باند قاچاقچیان  مواد مخدر  و اشرار بوده است. 

میراحمدی هم زمانی انتشار این مصاحبه با فیلم فاقد صحت از هجوم آوارگان افغانستانی به سمت مرزهای ایران را یک عملیات روانی دشمنان انقلاب دانست و گفت : این موضوع نشان از یک جریان‌سازی برای القای ناامنی در مرزهای کشور و ایجاد ذهنیت منفی نسبت به اتباع قانونی  افغانستانی مقیم در داخل ایران دارد. 

وی اضافه کرد: البته اینکه تعدادی از اتباع افغانستان به صورت غیر مجاز در تلاش برای ورود به مرزهای ایران هستند، موضوع جدیدی نیست.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: هیچ تغییر وضعیتی که نشان از توسعه ناامنی در مرزها باشد وجود ندارد و برعکس، امروز روند انسداد و مراقبت مرزها با همت و تلاش نیروهای مسلح ، مرزبانی و کمک دولت، رو به پیشرفتی  دارد و تلاش بر این است با اقدامات تحولی، به سرعت و در کوتاهترین زمان ممکن، به نقطه اطمینان بخش برسد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php