به گزارش تبریز جوان، مطبوعات اسپانیا در روز سه شنبه ۱۴ بهمن – دوم فوریه در خصوص مهمترین مسائل فوتبال در این کشور صحبت کردند.
بررسی روزنامههای روز گذشته اسپانیا را در اینجا بخوانید.
مارکا چاپ مادرید تیتر «رومینگه از از انتقال آلابا به رئال راضی است» را به روی جلد برد و از آمدن ستاره اتریشی به مادرید صحبت کرد.
مدافع بایرن مونیخ اعلام کرد که فصل آینده در جمع باواریاییها نخواهد بود و میخواهد چالشی دیگر را تجربه کند و به نظر میرسد مقصدش رئال مادرید باشد.
آ.اس چاپ مادرید تیتر «۲ سال ، صفر خرید» را به روی جلد برد و از عدم جذب بازیکنانی توسط رئال صحبت کرد.
آخرین بازیکنی که رئال مادرید انتقالش را نهایی کرده، «فرلاند مندی» در تابستان ۲۰۱۹ بوده است.
موندو دپورتیوو چاپ بارسلونا تیتر «آمار پدری» را به روی جلد برد. این بازیکن جوان در مسابقه مقابل بیلبائو ۱۲ بار «بازیابی موفق توپ» داشت و آماری را رقم زد که در ۱۴ سال اخیر رخ نداده است. او بیشتر حملات بارسا را آغاز میکرد و با ۲۰ سال سن به مرد اصلی میانه میدان لقب گرفت.
اسپورت چاپ بارسلونا نیز در جلد امروز خود تیتر «۲۳۵,۶۱۰,۰۰۰ سود مسی برای بارسا» را به روی جلد برد و از عایدی این باشگاه از حضور فوق ستاره آرژانتینی صحبت کرد. (گزارشی کامل از سودآوری و اثرگذاری مسی در اقتصاد بارسا را در اینجا بخوانید)
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰