کد خبر : 9820
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 مهر 1398 - 19:01
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مسامحه با متخلفان عامل پدیده حاشیه‌نشینی/حاشیه‌نشینی‌ها در اراضی ملی است بسته هستند

مسامحه با متخلفان عامل پدیده حاشیه‌نشینی/حاشیه‌نشینی‌ها در اراضی ملی است

مسامحه با متخلفان عامل پدیده حاشیه‌نشینی/حاشیه‌نشینی‌ها در اراضی ملی است

به گزارش تبریز جوان، ‎فریدون بابایی‌اقدم امروز در جریان بررسی لایحه گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و افراد سودجو در سطح شهر در دستور کار شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: با وجود ماده قانون‌های مختلف در خصوص نظارت شهرداری تبریز در خصوص ساخت و سازها ،


به گزارش تبریز جوان، ‎فریدون بابایی‌اقدم امروز در جریان بررسی لایحه گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و افراد سودجو در سطح شهر در دستور کار شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: با وجود ماده قانون‌های مختلف در خصوص نظارت شهرداری تبریز در خصوص ساخت و سازها ، اصلی‌ترین دغدغه موجود در این زمینه عدم نظارت صحیح بر تعداد ساخت و سازهای مجاز و غیرمجاز در سطح شهر است.

‎وی افزود: در صدد این هستیم که راهکاری برای حل این معضلات پیدا کنیم.

‎رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص گفت: کمیسیون معماری و شهرسازی در یازده بند و در ۲۳ ناحیه مصمم به اجرای برخی اقدامات است.

‎عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: از آنجا که بدنه شهرداری در این خصوص توانمند نیست، مد نظر است آموزش‌های لازم برای کسانی که در این مناطق مستقر می‌شوند ارائه شود.

‎بابایی‌اقدم ادامه داد: در فهرست بهای خدمات، مقرر شده است که گزارش تخلفات مشاهده شده توسط افرادی که در محلات در حال نظافت هستند انجام شود که متاسفانه این اقدام به ندرت صورت می‌گیرد.

‎وی در ادامه با اشاره به اینکه در یکی از مناطق شهر تبریز  ساخت و سازهای غیرمجاز و اصولی صورت گرفته بود، گفت: با پیگیری‌های بسیاری که صورت گرفت بر اساس رای کمیسیون ماده ۱۰۰ رای به قلع بنا صادر شد.

‎بابایی‌اقدم اظهار داشت: بر این اساس پیشنهاد می‌کنم که مقرر شود تا ماهانه یکی از ساختمان‌ها غیرمجاز در مناطق دهگانه شهر قلع شود که درس عبرتی باشد برای کسانی که با این روش شهر را از نظم و نظام شهرسازی خارج می‌کنند.

وی افزود: پیشنهاد می‌کنم این موضوع به عنوان مصوبه وارد صحن شود و مورد تصویب اعضا شورا قرار گیرد.

‎این عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه باید کار گروه تخصصی و نظارت بر شهرسازی تشکیل شود، گفت: در مواردی که انضباط توسط مسئولان امر رعایت نشود این کمیته با نظارت بر فعالیت مسئولان مقابل اجرای هر اقدام غیرقانونی گرفته شود.

‎وی ادامه داد: احداث معاونت «پایش ساخت و سازها» که تلفیقی از معاونت شهرسازی و خدمات است از جمله دیگر پیشنهادات کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز است.

‎بابایی‌اقدم اظهار داشت: در این زمینه می‌توان به راحتی به نفرات در این معاونت مسئولیت دهی کرده و  در نتیجه خروجی کار بخواهیم.

وی گفت: پیگیری ایجاد پلیس ساختمان، پیگیری سریع ایجاد دادسرای ویژه تخلفات ساختمانی توسط شهرداری تبریز، کاهش بروکراسی اداری، تسری قوانین مربوط به نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز مورد پیگیری شهرداری و شورای شهر تبریز، نصب تابلو مشخصات ساختمان در حین ساخت، پیگیری اقدامات لازم شورای شهر و شهرداری در راستای جرم انگاری تخلفات ساختمانی با همکاری دادگستری استان، برگزاری همایش ملی در زمینه ساخت‌وسازهای غیرمجاز با همکاری کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز از جمله دیگر پیشنهادات این کمیسیون است.

محمد باقر بهشتی دیگر عضو شورای شهر تبریز در ادامه با اشاره به پیشنهاد فریدون بابایی‌اقدم برای راه‌اندازی پلیس ساختمان این پیشنهاد را قابل تامل و بررسی دانست.

حاشیه‌نشینی‌ها در اراضی ملی است 

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص گفت: این توضیحات نشان دهنده عدم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی بدون توجه به مجوزهای موجود است.

سونیا اندیش افزود: ظاهرا هر نهادی بدون توجه به مشکلات موجود تنها برای خود اقدام کرده و این موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز را تشدید کرده است.

وی با بیان اینکه باید در جلسات آتی از دستگاه‌های ذیربط دعوت شود اظهارداشت:  برای هماهنگی بیشتر باید اقدامات مشورتی صورت بگیرد، چرا که حاشیه‌نشینی‌ها در اراضی ملی است و به صورت غیرقانونی ساخته شده است.

عبدالله تقی‌پور در ادامه سخنان نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: این مباحث موضوعات مهمی است و معضل اجتماعی به شمار می‌رود، چرا که تخلف در ساخت و ساز موضوع واحد نیست و در موارد مختلفی صورت می‌گیرد.

وی افزود: توجه به وظایف نهادهای مختلف و هماهنگی‌های بین بخشی باید صورت بگیرد.

غلامحسین مسعودی ریحان دیگر عضو شورای شهر تبریز گفت: آنچه مد نظر است در اصل  این سوال است که علت حاشیه نشینی چیست و اگر توجه کنید این معضل نه تنها در تمام شهرها  بلکه در کشورهای مختلف وجود دارد.

وی افزود: توجه به این موضوع باید به صورت اساسی  بود و مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت نباید اجازه بدهیم حاشیه‌نشینی ایجاد شود.

محمدباقر بهشتی  نیز اظهار داشت: موضوعات پیشنهادی باید به صورت عملیات اجرایی شود.

شهرداری از تخلفات خود جلوگیری کند

فرج محمد قلیزاده ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه جلوی تخلفات شهروندان گرفته شود شهرداری نیز از تخلفات خود جلوگیری کند.

وی اضافه کرد: در قدم بعدی و طی زمان مشخص با کار کارشناسی به صورت عملیات اجرایی اقدامات صورت بگیرد.

سونیا اندیش در ادامه با اشاره به عدم وحدت رویه  گفت: اعضا کمیسیون های ماده صد متاسفانه بجای رای تخریب رای به جریمه شهروند می‌دهند.

وی اضافه کرد: در واقع تخلف یابی صورت گرفته و تخلف اعلام شده اما توسط جریمه رفع مشکل شده است.

نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: موضوع وحدت رویه در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ باید مورد نظر و دقت بیشتر اعضا شورا باشد.

 بر اساس رای اکثریت اعضا شورا، مقرر گردید شهرداری نسبت به بررسی مصوبات مورخه ۹۸/۴/۱۱کمیسیون معماری و شهرسازی و ارائه برنامه جامع خود در راستای مدیریت، نظارت وکنترل ساخت وسازها در محدوده وحریم شهرتبریز تا پایان آبانماه اقدام کند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱
 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php