کد خبر : 8890
تاریخ انتشار :
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home3/tabrizj3/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مدیران باید بهترین مکان اداره را به نمازخانه اختصاص داد بسته هستند

مدیران باید بهترین مکان اداره را به نمازخانه اختصاص داد

مدیران باید بهترین مکان اداره را به نمازخانه اختصاص داد

به گزارش تبریز جوان، اسدالله ضیایی امروز در جلسه ستاد اقامه نماز بناب و نیز آیین تودیع و معارفه مسئول ستاد اقام نماز این شهرستان که با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، با بیان اینکه فرمایش امام راحل(ره) که«مجلس در رأس امور است»؛ اظهار داشت: انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و باید


به گزارش تبریز جوان، اسدالله ضیایی امروز در جلسه ستاد اقامه نماز بناب و نیز آیین تودیع و معارفه مسئول ستاد اقام نماز این شهرستان که با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، با بیان اینکه فرمایش امام راحل(ره) که«مجلس در رأس امور است»؛ اظهار داشت: انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و باید کسانی که دغدغه نماز داشته و به آن اهمیت می دهند، آن ها را به مجلس بفرستیم.

وی در خصوص اقامه نماز جماعت و توجه به فرهنگ نماز بر ضرورت تجهیز نمازخانه ادارات تأکید و افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی باید به نمازخانه زیبا مجهز باشند تا زیبایی نمازخانه‌ها موجب رغبت در بین کارمندان برای برگزاری نماز جماعت شود و شهرداری‌ها نیز در احداث پارک‌‌های تفریحی و احداث مجتمع‌های مسکونی به نمازخانه آنها توجه ویژه داشته باشند.

دبیر ستاد اقامه نماز استان آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: مدیران و مسئولان ارگان‌های دولتی باید بهترین مکان اداره را به نمازخانه اختصاص داده و خود آنها نیز با حضور در نماز جماعت زمینه شرکت همه کارکنان و کارمندان خود را در این فریضه مقدس فراهم کنند.

ضیایی در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ناصر بزازبنابی، سیدرضا حسینی را به عنوان مسئول جدید ستاد اقامه نماز شهرستان بناب معرفی کرد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php