کد خبر : 49354
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 تیر 1400 - 13:33
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مجید حسینی از امروز در تمرینات کایسری اسپور بسته هستند

مجید حسینی از امروز در تمرینات کایسری اسپور

مجید حسینی از امروز در تمرینات کایسری اسپور

به گزارش تبریز جوان، سایت فوتبالی tgrthaber گزارش داد که بازیکنان جدید کایسری اسپور تا یکی دو روز آینده به این تیم منتقل خواهند شد. این رسانه نوشت که مجید حسینی روز گذشته تست پزشکی داد و با موفقیت آن را سپری کرد و از امروز می‌تواند این مدافع کشورمان در تمرینات تیم شرکت کند.


به گزارش تبریز جوان، سایت فوتبالی tgrthaber گزارش داد که بازیکنان جدید کایسری اسپور تا یکی دو روز آینده به این تیم منتقل خواهند شد.

این رسانه نوشت که مجید حسینی روز گذشته تست پزشکی داد و با موفقیت آن را سپری کرد و از امروز می‌تواند این مدافع کشورمان در تمرینات تیم شرکت کند. قرارداد او نیز در روزهای پیش رو رسمی خواهد شد.

حسینی ۲ فصل گذشته را در باشگاه ترابزون اسپور ترکیه گذرانده و این فصل می‌خواهد به تیم کایسری اسپور بپیوندد. به گفته سایت tgrthaber تیم کایسری اسپورت با خریدهایی که در تابستان داشته می‌خواهد نتیجه خوبی در این فصل سوپرلیگ ترکیه به ثبت رساند.

انتهای پیام/


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php