به گزارش تبریز جوان، حسین قربانی در اولین نشست ستاد استانی صبر (صلح، بخشایش و رضایت) در سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: ستاد صبر در حقیقت کاری فرهنگی و مردمی بوده که در تشکیلات قضایی جزو برنامههای قوه قضائیه قرار گرفته است.
وی افزود: فارغ از جایگاه دینی و سنتی صلح و سازش و میانجیگری در کشور، یکی از برنامههای قوه قضائیه در سند تحول بحث مشارکتهای مردمی و استفاده از ظرفیت مشارکتهای مردمی برای حل و فصل اختلافات است.
معاون قضایی رئیسکل و رئیس مرکز توسعه حل اختلاف آذربایجانشرقی ادامه داد: باید با برنامهریزی دقیق و مناسب با محوریت اختلافات، مراجعات مردمی به دستگاه قضایی را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: در راستای اجرایی کردن و توسعه فرهنگ صلح و سازش در استان با همت ریاست محترم کل دادگستری استان و دیگر مسوولان قضایی اقداماتی شروع شده و در این خصوص ستاد صبر در مرکز توسعه حل اختلاف و ستاد صبر تشکیل شده است.
قربانی با تأکید بر اینکه به منشور نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در استان میتوان از ظرفیت ادارات و اشخاص حقیقی و حقوقی برای حل و فصل اختلافات بهرهمند شد، ادامه داد: در راستای اجرای مصوبات ستاد صبر همه دستگاهها و سازمانها باید افرادی را به عنوان صلحیار معرفی کنند تا اختلافاتی که مربوط آن بخش است را با کمک صلحیاران حل و فصل کرد.
وی بیان کرد: وجود صلحیاران در کنار دستگاه قضایی ظرفیتی مناسب برای خود ادارات و سازمانها در خصوص حل و فصل اختلافات است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان با تأکید بر لزوم همراهی صدا و سیمای مرکز استان در راستای توسعه فرهنگ صلح و سازش در استان، گفت: باید با هماهنگی رسانهها و سایر نهادها، مردم با مسائل حقوقی آشنا شوند و آگاهانه بحث سازش و آشتی اتفاق بیفتد در غیر این صورت به نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید.
انتهای پیام/۶۰۰۲۵/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰