کد خبر : 49830
تاریخ انتشار : جمعه 1 مرداد 1400 - 17:52
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای قرعه سخت تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در المپیک بسته هستند

قرعه سخت تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در المپیک

قرعه سخت تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در المپیک

به گزارش تبریز جوان، میرهاشم حسینی، تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در المپیک توکیو یکی از ۲  نماینده کشور است که  قرعه سختی برای کسب مدال پیش رو دارد. میرهاشم حسینی، هوگوپوش وزن دوم (۶۸- کیلوگرم) براساس رنکینگ المپیکی خود در جایگاه هشتم جدول مبارزات قرار گرفته است که ابتدا با “یو جن هوآنگ” نماینده چین تایپه مبارزه


به گزارش تبریز جوان، میرهاشم حسینی، تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در المپیک توکیو یکی از ۲  نماینده کشور است که  قرعه سختی برای کسب مدال پیش رو دارد.

میرهاشم حسینی، هوگوپوش وزن دوم (۶۸- کیلوگرم) براساس رنکینگ المپیکی خود در جایگاه هشتم جدول مبارزات قرار گرفته است که ابتدا با “یو جن هوآنگ” نماینده چین تایپه مبارزه می‌کند؛ وی از طریق مسابقات انتخابی قاره‌ای جواز حضور در این رقابت‌ها را به‌دست آورده است. وی در صورتی که برابر حریف چین تایپه به برتری برسد، باید با برنده دیدار کره‌جنوبی، مالی و ازبکستان مبارزه کند.

میرهاشم اگر بتواند در دور دوم حریف کره‌ای خود را هم شکست دهد، مدال‌ او حتمی شده و کار سختی برای کسب طلا پیش رو نخواهد داشت.

میرهاشم حسینی، سابقه قهرمانی در مسابقات جام جهانی تکواندو؛ آسیایی و بازی‌های آسیایی را داشته و در مسابقات جهانی هم به مدال نقره دست یافته بود.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷/س


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php