فیلم| نخود چگونه نخودچی می شود/ نخود آجیل دنیا در ممقان تولید می شود

فیلم| نخود چگونه نخودچی می شود/ نخود آجیل دنیا در ممقان تولید می شود ۹۰ درصد کل نخودچی دنیا در شهرستان ممقان فرآوری و به اقصی نقاط دنیا و کشورهای مختلف صادر می شود. به گزارش تبریز جوان شهر ۱۵ هزار نفری ممقان که در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب غربی تبریز و از توابع
فیلم| نخود چگونه نخودچی می شود/ نخود آجیل دنیا در ممقان تولید می شود
۹۰ درصد کل نخودچی دنیا در شهرستان ممقان فرآوری و به اقصی نقاط دنیا و کشورهای مختلف صادر می شود.
به گزارش تبریز جوان شهر ۱۵ هزار نفری ممقان که در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب غربی تبریز و از توابع شهرستان آذرشهر است، به علت وجود کارگاه های انبوه نخودپزی و تامین این محصول در آجیل صادراتی ایران به کشورهای خارج، عنوان پایتخت نخودچی جهان را یدک می کشد.
دستگاههای لازم برای تولید نخودچی دستگاه نخودپاک کن، سورتینگ اولیه، دستگاه آتش، دستگاه پوست کن و دستگاه سورتینگ نهایی بوده و تمامی این دستگاهها توسط متخصصان بومی منطقه طراحی و ساخته می شود و هر سال بر تنوع و توسعه دستگاهها از نظر نوع و بهینه سازی افزوده می شود.
به طور میانگین سالانه یکصد هزار تن نخود آجیلی توسط مردم ممقان فرآوری می شود.
فرآوری محصول نخود فقط در ممقان انجام می شود که ۴۰ درصد آن مصرف داخلی و ۶۰ درصد محصول فرآوری شده نیز به کشورهای اروپایی، خاورمیانه و آمریکای لاتین صادر می شود.
علاوه بر واحدهای صنعتی بزرگ، بالغ بر ۱۲۰۰ واحد صنایع تبدیلی و کارگاهی کوچک در شهر ممقان برای فرآوری ۱۲۰ هزار تن نخودچی مشغول به کار هستند و ۹۰ درصد کل نخودچی دنیا در شهرممقان فرآوری و به اقصی نقاط دنیا و کشورهای مختلف صادر می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰