کد خبر : 8591
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مهر 1398 - 20:52
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای عذرخواهی مجدد شهردار بناب از مردم بسته هستند

عذرخواهی مجدد شهردار بناب از مردم

عذرخواهی مجدد شهردار بناب از مردم

به گزارش تبریز جوان از بناب محبوب تیزپاز نیاری  امشب در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب  با بیان اینکه نخستین بخش عمده‌ای از اظهارات و موارد طرح شده از سوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان را تأیید می‌کنم؛ اظهار داشت: در تلاشیم در خدمات دهی به مردم کوتاهی نکنیم. وی بخشی از مشکلات طرح


به گزارش تبریز جوان از بناب محبوب تیزپاز نیاری  امشب در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب  با بیان اینکه نخستین بخش عمده‌ای از اظهارات و موارد طرح شده از سوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان را تأیید می‌کنم؛ اظهار داشت: در تلاشیم در خدمات دهی به مردم کوتاهی نکنیم.

وی بخشی از مشکلات طرح شده را به گردن ناوگان و ماشین آلات فرسوده جمع آوری زباله انداخت و گفت: از ۷ دستگاه ماشین آلات موجود که نسبت به جمع آوری زباله‌های شهر اقدام می‌کنند ۴ دستگاه خراب و فرسوده است و در شرایط فعلی زباله‌های شهری بناب با ۳ دستگاه خودرو جمع آوری می‌شود که امسال برای تهیه لاستیک آنها ۴ میلیارد ریال هزینه شده است.

تیزپاز نیاری افزود: هم اکنون قریب به یک هزار  باکس و ظرف اشغال در نقاط مختلف شهر بناب دایر شده که اکثریت آنها سوراخ و دارای مشکل هستند.

شهردار بناب با بیان اینکه برای بحث جمع آوری نخاله در این شهر انرژی زیادی گذاشته ایم؛ اذعان کرد: در بحث زیرساخت ها مشکل داریم.

تیزپاز نیاری در ادامه مجدداً از بابت عدم ارائه خدمات مناسب به شهروندان از سوی شهرداری عذرخواهی کرد و گفت: در تلاشیم تا نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کنیم.

در ادامه نشست کار گروه شهردار بناب متعهد شد ظرف دو هفته آینده نسبت به اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء بصورت پایلوت در شهرک فرهنگیان ۳ اقدام کند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۴

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php