کد خبر : 22974
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1399 - 1:17
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای عدم تعهد خواستار نشست فوری شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی شد بسته هستند

عدم تعهد خواستار نشست فوری شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی شد

عدم تعهد خواستار نشست فوری شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی شد

به دنبال اعلام اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر قصد خود جهت الحاق بخش‌های بزرگی از سرزمین‌های اشغالی فلسطین از جمله دره رود اردن به قلمرو خود، جنبش عدم تعهد روز شنبه با صدور بیانیه‌ای هرگونه اقدام آتی رژیم صهیونیستی در این خصوص را محکوم و آن را نقض فاحش حقوق بین‌الملل ازجمله منشور ملل متحد،



به دنبال اعلام اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر قصد خود جهت الحاق بخش‌های بزرگی از سرزمین‌های اشغالی فلسطین از جمله دره رود اردن به قلمرو خود، جنبش عدم تعهد روز شنبه با صدور بیانیه‌ای هرگونه اقدام آتی رژیم صهیونیستی در این خصوص را محکوم و آن را نقض فاحش حقوق بین‌الملل ازجمله منشور ملل متحد، کنوانسیون چهارم ژنو و قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل دانست.

در این بیانیه از جامعه جهانی خواسته شده است در برابر اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی در نقض حقوق بین‌الملل بویژه الحاق سرزمین‌های فلسطینی واکنش جدی نشان دهند و این رژیم را در برابر اقدامات غیرقانونی خود به پاسخگویی وادار سازند.

اعضای جنبش عدم تعهد در این بیانیه همچنین خواستار توقف روابط تجاری جامعه بین‌المللی با شهرک‌های صهیونیست‌نشین و اعمال ممنوعیت بر واردات محصولات تولید شده در این شهرک‌ها شده است.

کشورهای عضو جنبش عدم تعهد با اعلام اینکه طرح‌های در دست اجرای رژیم صهیونیستی در الحاق سرزمین‌های اشغالی، صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به مخاطره می‌اندازد، از شورای امنیت سازمان ملل خواسته‌اند در راستای انجام وظایف قانونی خود و اجرای قطعنامه صادره از سوی شورا در خصوص مساله فلسطین، به فوریت این طرح ها را مورد رسیدگی قرار دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php