کد خبر : 14826
تاریخ انتشار : جمعه 29 آذر 1398 - 18:07

ظریف: دیدار روحانی و آبه «پرمحتوا، دوستانه و صریح» بود

ظریف: دیدار روحانی و آبه «پرمحتوا، دوستانه و صریح» بود

[ad_1] به گزارش روز جمعه اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، ‌محمد جواد ظریف که حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی را در سفر به ژاپن همراهی می کند پس از دیدار دکترروحانی و آبه شینزو با انتشار تصاویری در حساب توییتری خود این دیدار را این طور روایت کرد: «نشست پرمحتوا، دوستانه

[ad_1]

به گزارش روز جمعه اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، ‌محمد جواد ظریف که حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی را در سفر به ژاپن همراهی می کند پس از دیدار دکترروحانی و آبه شینزو با انتشار تصاویری در حساب توییتری خود این دیدار را این طور روایت کرد: «نشست پرمحتوا، دوستانه و صریح رئیس‌جمهور روحانی و آبه شینزو نخست‌وزیر ژاپن: تقویت بیشتر همکاری دوجانبه، منطقه‌ای و جهانی.

ظریف همچنین در ادامه یادداشت خود نوشت: «از میزبانان ژاپنی برای این که یلدا را با ما جشن گرفتند، قدردان هستیم.»

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به دعوت آبه شینزو نخست وزیر ژاپن و برای دیدار و گفت‌وگوهای دو جانبه صبح روز جمعه وارد توکیو شد. این دهمین دیدار روحانی و نخست وزیر ژاپن در طول ۷ سال گذشته از ابتدای ریاست جمهوری روحانی از سال ۹۲ است. ژاپن و ایران روابط صمیمی و دوستانه ای دارند و هفته گذشته نیز نودمین سال روابط سیاسی خود را جشن گرفتند.

[ad_2]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.