کد خبر : 73421
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 بهمن 1401 - 17:32
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای شناسایی نوعی جلبک در آب شرب تبریز / جوشاندن آب تبریز آلودگی آن را بیشتر می کند بسته هستند

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد:

شناسایی نوعی جلبک در آب شرب تبریز / جوشاندن آب تبریز آلودگی آن را بیشتر می کند

شناسایی نوعی جلبک در آب شرب تبریز / جوشاندن آب تبریز آلودگی آن را بیشتر می کند
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه وجود جلبک در آب آشامیدنی تبریز را تایید کرد

به گزارش پایگاه خبری تبریزجوان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به موضوع آلوده بودن آب تبریز گفت: با توجه به طعم و بوی نامطبوع آب آشامیدنی تبریز و گزارش های مردمی که از اقصی نقاط شهر به دستمان می رسید نمونه برداری از آب تبریز انجام گرفت و یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی به این نمونه مشکوک شد و  پس از تحقیقات نوعی جلبک را در آب تبریز پیدا کرد.

دکتر پرویز شهابی، افزود: نتایج تحقیقات روی آب تبریز به مراکز و مسئولین ذی ربط ارسال شده و آن ها می توانند این نتایج را در اختیار عموم قرار دهند.

وی تصریح کرد: آزمایشات و تحقیقات وجود جلبک در آب تبریز را به اثبات رسانده اما اینکه این جلبک می توانند آلودگی های دیگری را از خود ایجاد کند موضوعی است که نیاز به دستگاه ها و کیت های مخصوص دارد و در حال حاضر در شهر تبریز و دیگر شهرهای کشور این امکانات وجود ندارد.

شهابی ادامه داد: از نظر استانداردهای کشورمان آلودگی در آب تبریز مشاهده نشده است اما عقل سلیم حکم می کند وقتی تغییر در طعم و بوی آب مشاهده می شود حتما تمهیداتی از سوی مردم برای مصرف آن اندیشیده شود.

معاون تحقیقات علوم پزشکی تبریز، گفت: جوشاندن آب آشامیدنی تبریز میزان آلودگی با جلبک را زیاد تر می کند و بهتر است آب در یخچال بماند و بعد مصرف شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php